To je to što me zanima!

Pep u Dubrovniku uživa u morskim specijalitetima i vinu

Pep Guardiola umorio se od Barce i trenerskog posla pa je predahnuo na hrvatskoj obali. Uz suprugu i prijatelje uživao je u morskim specijalitetima u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Bivši trener Barcelone Pep Guardiola posjetio je Dubrovnik. Guardiola je nakon što je napustio klupu Katalonaca odlučio malo odmoriti od trenerskog posla i prije nego razmotri ponude koje svakim danom pristižu predahnuti na jadranskoj obali.

U pratnji supruge i obitelji prvo je prošetao Stradunom, a potom se gostio u dubrovačkom restoranu.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija Guardiola je uživao u morskim specijalitetima i vinima. Kušao je Španjolac maslinovo ulje, sir, te riblje delicije, od zubaca do škarpine, ali se nasladio i jastogom.

O cijelovečernjem meniju slavnog trenera možete čitati ovdje.

Umorio sam se Barce

- Da se razumijemo, Barcelona će uvijek biti u mom srcu. I ako se nikada ne vratim na to trenersko mjesto, Barcelona će uvijek biti tu negdje blizu mene - rekao je Guardiola i priznao da ne zna što će u budućnosti raditi. Ne znam još točno ništa. Vidjet ćemo - komentirao je za izraelsku televiziju prije puta u Hrvatsku.

- Umorio sam se od vođenja Barcelone. Točnije, prestao sam uživati u vođenju Barcelone, kako u Primeri, tako i u Ligi prvaka. Ako želite biti uspješan trener Barcelone, onda se morate pripremiti na trošenje mnogo energije. Kroz ove godine sam se zbilja umorio, ali da ne zaboravim napomenuti, i nauživao - završio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • FC Sheffield Thursday 03.06.2012.

    Zna covik ca vridi BARCA

  • IgorĐorđević 03.06.2012.

    nek kupi Hrvatsku ima bolje da je vodi nego nasa vlast ajde PEP spasi ovaj gladni narod od siromaštva

  • bariton 02.06.2012.

    nisi napisala šta jede,koristi li čačkalice,podrigne li nakon dobro prožvakanog zalogaja.... ajme

Komentiraj...
Vidi sve komentare