To je to što me zanima!

Guardiola: Zabit će Leo Messi i šest golova na istoj utakmici

Leo Messi prvi je igrač u povijesti koji je u jednoj utakmici Lige prvaka zabio pet golova. Pep je rekao da od najboljeg nogometaša svijeta možemo očekivati još više
Vidi originalni članak

Večeras smo svjedočili jednoj od najposebnijih noći u životu Lionela Messija, prvo je što je novinarima na press-konferenciji u Barceloni izjavio Josep Guardiola...

Njegova je momčad na Nou Campu u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka deklasirala Bayer iz Leverkusena 7-1, a Lionel Messi briljirao je s pet postignutih golova.

Ranije ove sezone trener Barcelone najavio je da će Messi prestići legendarnog Cesara Rodrigueza Alvareza, rekordera s 235 golova u Barçinu dresu. Messi je trenutačno na 228.

- Nikad nisam gledao Cesara, no čuo sam da je bio čudesan nogometaš. Imam zato sreću što gledam Lea Messija. Nevjerojatno je što je uspio postići u 24 godine života. Kad jednog dana napokon prestigne Cesara, mislim da mu moramo napraviti veliki tulum na Nou Campu. Pozvat ćemo sve naše navijače da mu tada pruže ovacije kakve zaslužuje - rekao je Guardiola nastavivši:

- Nije lako zabiti niti jedan gol na utakmici Lige prvaka, a kamoli pet. Možemo biti počašćeni što imamo Lea u našim redovima. Siguran sam da će doći dan kada će na istoj utakmici zabiti i šest golova.

Guardiola je čestitao Apoelu na prolazu u četvrtfinale, te izjavio da bi najradije za protivnika u četvrtfinalu talijanski Milan.

- Zašto? Zato jer smo s njima ove sezone već igrali i jako ih dobro poznajemo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • proffy 08.03.2012.

    Ne treba, dosta je bilo i ovih 5 :) AL u ovih zadnjih par utakmica mu ulazi sve što je do sad u sezoni promašivao! 4 protiv Valencije, 3 za reprezentaciju, 5 sada..

  • BoPdOp 08.03.2012.

    On je sa 24 godine postigao ono što velika nogometna imena nisu u cjeloj karjeri.

  • paminjo 08.03.2012.

    čovjek primi loptu i radi s njom šta god zamisli, nevjerovatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare