To je to što me zanima!

Guardiola želi na Poljudu organizirati i atletski Kup

Pere Guardiola i Emil Pons posjetili su danas Poljud. Razgovarali su s organizatorima atletskog Kupa u rujnu i ponudli im pomoć u organizaciji
Vidi originalni članak

Predstavnici Barcelone su nakon razgovora s Hajdukom danas odradili sastanak s organizatorima atletskog Kupa koji će se održati u Splitu početkom rujna. Ivica Veštić upoznao je Guardiolu i Ponsa s dosad odrađenim poslom, te mogućoj suradnji u organizaciji prilikom otvaranja i zatvaranja priredbe.
S Poljuda tek jedna vijest uoči večerašnje utakmice Hajduka i Istre, a ona glasi da se Mario Brkljača vraća s posudbe iz Cagliarija u kojemu u tekućoj sezoni nije uspio izboriti mjesto u momčadi. Brkljača se vraća u Hajduk, gdje će trenirati i igrati s drugom momčadi, a onda će se na ljeto ponovno pokušati nametnuti Stanku Poklepoviću.
Kombinirana momčad Hajduka pod vodstvom Željka Mijača je pobijedila Podgrmeč iz Sanskog Mosta 4-0, a golove su postigli Šerić, Rodić, Veić i Smoje. Podgrmeč je stigao na Poljud na poziv Senijada Ibričića koji je ponikao u tom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • odbojkašica4ever 14.04.2010.

    Bas si srce Guardiola

  • Buzer 14.04.2010.

    ajde neke koristi od ove barce :) premda sam dinamovac bit ce mi zanimljivo gledat tekmu al nazalost samo preko tv-a cestitke na 100. godisnjici :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare