To je to što me zanima!

'S igračima poput Mandžukića Bayern može igrati kao Barca'

Thomas Christiansen bit će prvi pomoćnik budućeg trenera Bayerna Guardiole, piše Bild. Bivši španjolski reprezentativac danskog porijekla glavni je kandidat za klupu...
Vidi originalni članak

Christiansen (39) trenutno pregovara s Bavarcima i glavni je kandidat za desnu ruku Guardioli koji će od ljeta preuzeti treniranje nogometaša s Allianz Arene. Christiansen dobro poznaje njemački nogomet jer je igrao za Bochum i Hannover, ali i Guardiolu koji mu je bio klupski suigrač u Barceloni u sezoni 1995/96.

Nekadašnji napadač je rođen u Danskoj, ali mu je majka Španjolka, a iza sebe čak ima i dva nastupa i jedan gol u dresu ''furije''. Prednost mu je što izvrsno govori španjolski i njemački, pa će bez problema moći prenositi igračima Guardioline ideje.

- Povratak u Bundesligu bi bilo ispunjenje sna - priznao je Christiansen koji je kratko radio kao pomoćni trener u švicarskom Xamaxu.

U nedavnom intervjuu za katalonski Sport Christiansen je izrazio velike pohvale na račun Bayernova potencijala.

- Bayern ima vrlo dobru momčad. S Neuerom na vratima, napadačima Gomezom i Mandžukićem, krilima Riberyjem i Robbenom, te talentiranim veznjacima poput Müllera, Kroosa i Schweinsteigera, Bayern bi mogao igrati sličnim stilom kao Barcelona. Napadači? Mandžukić će se bez problema uklopiti - kazao je Christiansen.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 29.01.2013.

    mandžo je stvarno izvanredan, slažem se s izjavom!

  • mamiću odlazi 29.01.2013.

    mandžo je ponos hrvatske al naslov vam je u najmanju ruku smiješan

  • Tuna23_1 29.01.2013.

    Bayern ide po naslov u bundes ligi i ligi prvaka s mandžukičem na čelu ekipe, samo da se neozlijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare