To je to što me zanima!

Gubi li Rijeka vođu?! Slovenci žele Keka na mjestu izbornika!

ON ZNA PUT Matjaž Kek odveo je Sloveniju na Mundijal 2010. i baš je to zadnje veliko natjecanje na kojem su naši susjedi bili. Sadašnji izbornik Katanec je na odlasku, a trener Rijeke spominje se kao njegov nasljednik
Vidi originalni članak

Srečko Katanec u nedjelju se oprašta od slovenske klupe što je i sam rekao odmah nakon stresnog poraza od Engleske. Naime, golom Harryja Kanea u 93. minuti domaći su eliminirali naše susjede iz kombinacija za odlazak u Rusiju 2018.

Tamošnji savez već ima plan za budućnost i prema pisanju portala siol.net riječ je o treneru Rijeke te bivšem slovenskom izborniku Matjažu Keku.

Predsjednik saveza Radenko Mijatović ozbiljno radi na tom 'projektu'. Naime, Kek je vodio Slovence na Svjetskom prvenstvu 2010. u Južnoafričkoj Republici i od tog natjecanja Slovenija nije vidjela veliku scenu. Propustili su dva Eura te Mundijal u Brazilu.

Kek, koji je Sloveniju vodio od 2007. do 2011., ne želi govoriti na ovu temu, a slovenski mediji spominju sadašnjeg pomoćnika Tomaža Kavčića kao jednog od kandidata za preuzimanje izborničke funkcije.

Uz to, nije poznato kako bi se Kekov angažman u Sloveniji odrazio na trenutni posao u prvaku Hrvatske kojeg vrlo uspješno vodi od 2013.

Nakon senzacionalnog uspjeha košarkaške reprezentacije na Europskom prvenstvu, Slovencima se počela sviđati ideja stranca na klupi reprezentacije.

Podsjećamo, Srbin Igor Kokoškov odveo ih je do zlata, a u nedavnom intervju slovenska nogometna legenda Brane Oblak izjavio je kako bi najbolje bilo na klupu instalirati Roberta Prosinečkog, trenutno izbornika Azerbajdžana.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • pijevac 07.10.2017.

    nadasve radišnom i poštenom,znanje je neupitno...

  • perobao 06.10.2017.

    Ne seri lovricu, koga danas boli, (znas ti sta) za kekeca, reku a posebno sloveniju. AMEN.

  • Dragan KataGomercic 06.10.2017.

    nek ide ca

Komentiraj...
Vidi sve komentare