To je to što me zanima!

Gubica i Milošević mijenjali suce zbog ozljede, Francuzi pobijedili Vujovića i izborili četvrtfinale

Susret je sudio hrvatski par Matija Gubica i Boris Milošević nakon što se jedan od od braće Konjičanin (sudački par iz BiH) ozlijedio početkom utakmice
Vidi originalni članak

Rukometaši Francuske uvjerljivom su se pobjedom nad Iranom (41-29) bodovno izjednačili sa Španjolskom te potvrdili nastup u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a u nedjelju će protiv Španjolaca igrati utakmicu za prvo mjesto u skupini 1 kojoj je domaćin Krakow. 

Susret je sudio hrvatski par Matija Gubica i Boris Milošević nakon što se jedan od od braće Konjičanin (sudački par iz BiH) ozlijedio početkom utakmice, a pravila nalažu da se u slučaju jednog od sudaca mijenjaju oba.

U skupini 2 u Goteborgu Mađarska je zadržala izglede za plasman u četvrtfinale pobijedivši Brazil sa 28-25. Mađari će u nedjelju u zadnjem kolu igrati protiv reprezentacije Zelenortskih Otoka, a pobjeda bi im mogla donijeti drugo mjesto, uz uvjet da Portugal u posljednjem kolu izgubi od Švedske, a Island ne osvoji više od dva boda u posljednja dva nastupa (Švedska, Brazil).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nije mi nist' 21.01.2023.

    e jbg nisu znali da ce suditi pa nisu ni listić onda uplatili hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare