To je to što me zanima!

'Gubimo, a ne dajemo sve od sebe da izgubimo što manje...'

Popustili smo u završnici prvog poluvremena s nekim greškama i jeftinim golovima, na kraju umjesto da odemo s minus dva odemo s minus četiri na poluvrijeme, rekao je trener Zagreba Obrvan nakon poraza od Aalborga
Vidi originalni članak

Zagreb je opet razočarao na otvaranju europske sezone. Makar je u Zadru na SEHA ligi izgledao na trenutke i odlično, u svakom slučaju optimistično pred Aalborg, finalist Lige prvaka ostavio je zagrebaše na -10 (24-34) u gotovo praznoj Areni.

DANCI PREMOĆNI U ARENI Debakl Zagreba na startu Lige prvaka: Upisao 16. poraz u nizu

- Žao mi je nakon visokog poraza, igrali smo protiv sjajne ekipe. Znali smo što i koliko mogu u pripremi i to je izgledalo korektno u prvih 20 minuta egala i vodstva. Za nešto više treba dobro izanalizirati utakmicu, ali ovo je ovako na prvu pogled s trenerske klupe - rekao je trener Ivica Obrvan.

To je već 16. poraz u nizu za hrvatskog prvaka u Ligi prvaka, jedan od težih u tom nizu koji će, nastavi li se ovako, još potrajati. Ni ozljede Srne i Hrstića (kojih nije bilo ni protiv Veszprema) nisu alibi, kao ni načeti Klarica. Ako se netko preda u 40. minuti...

- Popustili smo u završnici prvog poluvremena s nekim greškama i jeftinim golovima, na kraju umjesto da odemo s minus dva odemo s minus četiri na poluvrijeme. Također i početak drugog, kad su otišli na šest razlike kao da je priči bio kraj, do kraja je to bilo samo odrađivanje posla da prođe vrijeme - kazao je Obrvan.

- Na kraju je ispala visoka razlika s kojom nisam zadovoljan, ali nisam zadovoljan kad ne ostavimo sve na terenu kako bi razlika bila što manja ako se već gubi. Napravit ćemo analizu i spremiti se kako bismo u sljedećim utakmicama bili što bolji jer to svakako možemo.

Iduća ih čeka u Szegedu za šest dana, gdje su zadnji put dobili prije 13 godina...

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare