To je to što me zanima!

Gulbis tek okrznuo Đokovića, Srbin u četiri seta izborio finale

Novak Đoković bez većih problema izborio je finale najjačeg zemljanog teniskog turnira na svijetu svladavši Latvijca Ernestsa Gulbisa u četiri seta (6-3, 6-3, 3-6, 6-3)
Vidi originalni članak

Turnir iz snova za Latvijca Ernestsa Gulbisa u Parizu došao je kraju. Nakon što je priredio jedno od većih iznenađenja izbacivši velikog Rogera Federera, 25-godišnjaka je izbacio drugi nositelj Novak Đoković u četiri seta. Bilo je 6-3, 6-3, 3-6, 6-3 za srbijanskog tenisača.

Nekadašnji broj 1 svjetskog tenisa u misiji povratka na vrh sjajno je odradio prva dva seta u kojima je bio siguran u servisu te izmjeni udaraca.

Gulbis je, međutim, pokazao zašto je 18. nositelj na drugom turniru sezone iz serije Grand Slamova te inspiriranom izvedbom u trećem setu smanjio zaostatak.

Izgubljeni je set prodrmao Novaka koji je bez problema nastavio gdje je stao nakon druge dionice te je prošao u finale na pariškoj zemlji nakon ukupno dva i pol sata igre. Tamo ga očekuje pobjednik dvoboja između Rafaela Nadala i Andyja Murraya.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • suzanne 07.06.2014.

    ON same kaze da je SRBIN, pa onda to ne treba komentirati.

  • Mthesecond_ It_s ok 06.06.2014.

    Netko je bio spominjao pet setova i Gulbisa kao finalistu,a ono jednosmjerna ulica...Prema očekivanju..Gulbis još nije dorastao vrhunskim igračima..Tu i tamo zabljesne i to mu je sve..Mislim da više od ovoga ne može..

  • neymar011 06.06.2014.

    a šta je nadal napravio od murraya, uništio ga koda je ovaj amater

Komentiraj...
Vidi sve komentare