To je to što me zanima!

Gustafssonu će prvi pomoćnik biti trener Hajdukovih kadeta

U stručnom stožeru za kondicijsku pripremu zadužen će biti Šveđanin Torbjörn Arvidsson, a pozicija trenera golmana povjerena je Zlatku Runji koji je donedavno bio u stožeru Hajduka II
Vidi originalni članak

Jens Gustafsson, novi trener Hajduka, definirao je svoj stručni stožer. U njemu će ulogu njegovog prvog pomoćnika obavljati Mislav Karoglan, dosadašnji trener Hajdukovih kadeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za kondicijsku pripremu zadužen će biti Šveđanin Torbjörn Arvidsson. Kao nogometaš cijelu je karijeru proveo u Halmstadsu za koji je skupio preko 300 službenih nastupa, a nakon nogometne karijere posvetio se kondicijskoj pripremi kojom se neprekidno bavi od 2006. godine. Dosad je radio u švedskim klubovima Halmstadsu, Verbergs Bolsu te Kalmaru.

NAVIJAČI SU ODUŠEVLJENI Pomama za Livajinim dresom: 'Prodaja je strašno porasla, a police svako malo punimo...'

Pozicija trenera golmana povjerena je Zlatku Runji koji je donedavno bio u stožeru Hajduka II, a prethodno je djelovao u okviru Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna". U stožeru prve momčadi ostaju video-analitičar Antonio Sebežević i kondicijski trener Šime Veršić.

AŽURIRANE VRIJEDNOSTI U HNL-U Buknula vrijednost Hajdukovim biserima: Biuk vrijedi 4 mil. €, Dinamo skuplji za 10 mil. eura

Dosadašnji članovi stožera prve momčadi, Hrvoje Sunara i Toni Pašalić, priključit će se radu Akademije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Exterminator 11.06.2021.

    To ćemo mi ( naš hajduk ) potirati ća do Velike Gospe

Komentiraj...
Vidi sve komentare