To je to što me zanima!

Guti jedva stajao na nogama i pijan nasrtao na kamermana

Nakon što je u javnost procurila informacija da je Guti pijan skrivio nesreću, a on sve opovrgnuo, sada se pojavila snimka koja dokazuje da je Španjolac bio 'mrtav pijan'
Vidi originalni članak

Istina je, bio sam u noćnom klubu, ali nisam imao 2,71 promila alkohola. Nisam imao niti 0,71. Bila je to tek manja prometna nesreća, a iz svega je ispao nepotrebno velik skandal, opravdavao se Guti nakon što je u turskim medijima objavljeno da je pijan skrivio prometnu nesreću.

No nakon što mu je javnost gotovo i povjerovala da je sve novinarska izmišljotina u medije je dospio video koji dokazuje da je Španjolac 'mrtav pijan' teturajući nasrtao na kamermana koji je snimao njegov oštećeni Range Rover. Guti je pokušavao udariti snimatelja i uzeti mu dokazni materijal, no u naumu su ga spriječili policajci, a kamerman je materijal vjerojatno s velikim zadovoljstvom proslijedio u medije.

Španjolski nogometaš na radu u turskom Bešiktašu oko 4 ujutro s nedjelje na ponedjeljak se sa svojim skupocjenim terencom zaletio u autobus. Nitko nije ozlijeđen, no Gutijevo zvjezdano ponašanje i bahato odbijanje alkotesta te nasrtanje na kamermana zainteresirali su javnost više od njegovih prosječnih igara u posljednje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Horned Reaper 08.12.2010.

    Ma on je svoje zaradio svejedno jedan profesionalac ne moze se tak ponašati ako već misli piti nek loče doma a ne u javnosti

  • otorinolaringolog / ginekolog 08.12.2010.

    ko je taj?

  • Mike O' Milla 08.12.2010.

    jel se opet ljubio sa deckom ili sestrom kak je on reko??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare