To je to što me zanima!

Guus Hiddink: Neću biti izbornik Obale Bjelokosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nizozemski stručnjak odbacio je nagađanja o preuzimanju Obale Bjelokosti koju bi vodio na SP-u. Nakon 30. lipnja preuzima tursku momčad
Vidi originalni članak

Još uvijek aktualni izbornik Rusije Guus Hiddink najtraženije je nogometno ime na tržištu. U zimskom prijelaznom roku za njega se navodno otimao Juventus te Chelsea u kojemu bi mu Roman Abramovič dodijelio direktorsko mjesto. Od realizacije nije bilo ništa stoga su u lov krenule reprezentacije koje žele na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi prirediti iznenađenje na čelu s trofejnim trenerom. Sretne ruke bila je Turska kojoj će se Hiddink, doduše, nakon SP-a kad mu istekne ugovor s Rusijom 30. lipnja. No, u cijelu priču se uplela reprezentacija Obale Bjelokosti koja je namjeravala angažirati Nizozemca isključivo za potrebe Svjetskog prvenstva. Ali, od cijele priče neće biti ništa. Hiddink želi biti nazočan na svim prijateljskim utakmicama koje će Turci tijekom proljeća igrati protiv Irske, češke, SAD-a.
“Da potpišem za Obalu Bjelokosti, morao bih propustiti te utakmice” - napisao je Hiddink u svojoj kolumni u De Telegraafu te objasnio da bi takav potez utjecao na njegove obveze s Rusijom i Turskom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jocika 13.03.2010.

    da na sp 2006 obala bjelokosti je igrala u jebeno teškoj skupini i samo da je bio neki izbornik kalibra hidddinka možda bi prošli skupinu jer im je falilo disipline u igri,a inače su tehnički i izuzetno trkački moćna repka!

  • Siljota 13.03.2010.

    Neka nas preuzme, igrali bi ko preporođeni, a ne ko kakve babe.

  • Popolo 13.03.2010.

    imam osjećaj da bi napravio čuda s tom reprezentacijom

Komentiraj...
Vidi sve komentare