To je to što me zanima!

Guus: Hrvatsku vode iznimni ljudi, spadaju u red najboljih

Hrvatska je bila sudionik na mnogim velikim natjecanjima, te spada u rang najboljih momčadi Europe, rekao je izbornik turske nogometne reprezentacije Guus Hiddink
Vidi originalni članak

Guus Hiddink, izbornik nogometne reprezentacije Turske, protivnika Hrvatske u dodatnim kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine, najavio je prvu utakmicu koja je na rasporedu u petak.

- Prošli smo u dodatne kvalifikacije iz iznimno teške skupine, a na putu za Euro nam stoji Hrvatska. Ona je bila sudionik na mnogim velikim natjecanjima, te spada u rang najboljih momčadi Europe. Hrvatska je izvrsno tehnički potkovana momčad koju vodi iznimna grupa ljudi i ova utakmica će biti sve samo ne laka – rekao je Hiddink.

- Moji igrači će napraviti sve što je potrebno da izađemo kao pobjednici iz ovog susreta. Svi su u iznimno dobroj formi i u ovome trenutku boljih igrača od ovih koji će u petak istrčati protiv Hrvatske nemamo – priznao je Nizozemac.

- Još uvijek su mi svježa sjećanja na Euro 2008. godine kada je Turska slavila nakon penala. Bila je to noć za pamćenje. Nogomet će i nakon ove utakmice "uspravno stajati" u Turskoj neovisno o ishodu. Jedino tko može pasti su igrači. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača prepunog stadiona pružiti još jednu noć za pamćenje i slavlje svima vama – rekao je turskim medijima Hiddink.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AlenGašpić 10.11.2011.

    Hidink sa svima ide daleko,ali zato Bilić sa nikime...nažalost!!Upropasti sve ..Koga mi to možemo sa Bilićem pobijediti..čak ni Mamića i Markovića!!

  • HercegSvabo 10.11.2011.

    Ima on pojma o Hrvatskoj kao Milan Schwartz o švajs aparatu

  • DonFrye 10.11.2011.

    jao hiddink kakve to izjave dajes,pa ja sam mislio da je on strucnjak,a onda kaze takvu glupost.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare