To je to što me zanima!

Gužva na testiranju, očekuje se 20 tisuća navijača protiv Rijeke

U zadnjem derbiju protiv Osijeka okupilo se nešto manje od 10 tisuća gledatelja, a optimistične najave idu prema tome da bi na Rijeku moglo doći i dvostruko više. Jadranski derbi bit će pravi spektakl
Vidi originalni članak

Najave o velikoj posjeti Jadranskom derbiju očito će se obistiniti. Već rano jutros stvaraju se veliki redovi na punktovima za testiranje i navijači očito ništa ne žele prepustiti slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na testiranju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

U zadnjem derbiju protiv Osijeka okupilo se nešto manje od 10 tisuća gledatelja, a optimistične najave idu prema tome da bi na Rijeku moglo doći i dvostruko više.

Osokoljeni s četiri uzastopne pobjede i činjenicom da je Hajduk nakon dvije godine ponovno na vrhu prvenstvene ljestvice, doduše ne kompletne, očito su probudili interes za ovu utakmicu koja se igra u nedjelju u 21 sat.

Naravno, cijela priča je i dalje opterećena zahtjevnim epidemiološkim mjerama. Svi oni koji nisu preboljeli korona virus u zadnjih šest mjeseci, ili se cijepili s dvije doze, moraju se testirati pa će to sigurno utjecati na broj gledatelja.

Jučer i danas u Splitu je kišno vrijeme, no za sutra se najavljuje proljepšanje i idealni uvjeti za dobru utakmicu. U Hajduku se, naravno, nadaju pobjedi, ne samo zbog svoje dobre igre nego i činjenice da je Rijeka odigrala u četvrtak europski ogled s PAOK-om, no više o tome reći će trener Hajduka Jens Gustafsson na pressici u 14 sati.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE U NEDJELJU U 20 SATI:

Idi na 24sata

Komentari 51

  • jebojebic 28.08.2021.

    ovce se testiraju🤣

  • pegla4 28.08.2021.

    Misli na Hajduk, cijepi se 😉

  • dabar001 28.08.2021.

    A testiranje na opijate i opioide ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare