To je to što me zanima!

Gvardiol kao 'Doctor Socrates', a s njim je i Lovren opet mlad

Iako je Fifa i ovoga puta igračem utakmice proglasila Luku Modrića, naš dojam je da je najbolji u redovima "vatrenih" bio mladi stoper Joško Gvardiol
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić nije iznenadio postavom, kako smo i najavljivali u prethodnih nekoliko dana, na teren je od prve minute istrčala identična postava onoj koja je započela susret protiv Kanade. I po imenima, i po formaciji, i po postavci igre na terenu. Remi vrijedan pobjede i plasmana daje mu za pravo da je sve dobro napravio.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • aciviij 02.12.2022.

    Livaja bio usamljen i nije mogao više, a Petković loš. Petković je za pola sata igre imao dvostruko više kontakta s loptom nego Livaja za više od sat vremena (s tim da je Livaja igrao kada je Hrvatska više napadala), sudjelovao je u dvostruko više akcija nego Livaja, skoro svaka visoka lopta je bila njegova .... Zbog čega su Petkovića stalno faulirali, a Livaju nikako? To objašnjenje bih volio pročitati! ............................................................................................................................................... Da je na samom kraju utakmice Majer samo malo brže krenuo za Petkovićem, Hrvatska bi pobijedila ... Španjolska bi pobijedila Japan, a Nijemci ne bi morali kući. 

  • Mrs Karen 01.12.2022.

    Ne znam čemu negativa, naravno ne treba se zanositi i treba stajati čvrsti na zemlji, ali opet te trebaju pokretati veliki snovi.

  • 01.12.2022.

    Smirite tenzije, Sve je ovo uzalud. Umjesto da smo išli na pobjedu, ali Dalic ima prosječni IQ nazalost sad dolazi Furia i buši jače nego Spanish-style bullfighting. Spanjolci uništavaju snove sljedecu utakmic, sve u svemu golema sreca , a Gvadriol nije Messi tako da ovdje nema više cuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare