To je to što me zanima!

Težak udarac za Dinamo: Joško Gvardiol propušta Tottenham!

Joško Gvardiol je najmlađi prvotimac Dinama, a jedini je od utakmice protiv Cluja u sljedećih deset europskih nastupa odigrao baš sve minute za zagrebačku momčad...
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (19) zbog problema s kvadricepsom preskače europski dvoboj Tottenhama i Dinama. Mlada nada zagrebačkog kluba većim je dijelom sezone prva opcija Zorana Mamića za lijevi bok, a od europskog debija protiv Cluja (zabio u raspucavanju penala) više nije izlazio iz prve momčadi 'modrih'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dapače, Gvardiol je (iako najmlađi) u nastavku sezone jedini od modrih prvotimaca odigrao svih deset europskih utakmica u punoj minutaži. No, mladu nadu Dinama u jednoj od najvažnijih, ali i najljepših utakmica sezone zaustavili su problemi s kvadricepsom. Oni i nisu tako banalni kao što se isprva mislilo, pa je Gvardiol upitan i za uzvratni susret sa "Spursima".

Zoran Mamić sada je u problemima, trener Dinama je već protiv Rijeke na travnjak poslao "europsku momčad", sastav koji se trebao dodatno uigrati za Tottenham. I tu se na lijevom boku našao Marin Leovac, iskusni branič odigrao je jako dobru utakmicu, potvrdio kako se na njega može računati i u dvobojima s Garethom Baleom.

Zagrepčani osim Gvardiola za ogled s Tottenhamom na raspolaganju neće imati niti ozlijeđenog Moharramija, dok su svi ostali prvotimci spremni za gostovanje u Londonu. U Dinamu su tijekom ponedjeljka odradili još jedno testiranje na Covid-19, svi igrači i stručni stožer dobili su negativne nalaze, pa s te strane neće biti nikakvih neugodnih iznenađenja.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • bobiii 09.03.2021.

    Ristovski je rupa,bolje bi bilo da igra Stojanovič. Vozat će ga Englezi kako žele.

  • KLM0810 09.03.2021.

    Mislim da je ovo najbolja momcad 21 stoljeca i da totenhem nema sta trazit, prosto hvala braci Mamic sto su nas vode u svijetlu buducnost

  • hercegovinainfo 09.03.2021.

    Ha ha, to da ga Bale ne osramoti 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare