To je to što me zanima!

Gvardiol u istom tjednu dvaput čudesno zabio: 'Deja vu golovi'

Hrvatski reprezentativac i najskuplji stoper svijeta Joško Gvardiol zabio je krasan gol za remi Manchester Cityja kod Real Madrida, a onda je skinuo paučinu iz rašlji protiv Lutona za vikend
Vidi originalni članak

Ta njegova desna zlata vrijedi. A uopće nije dešnjak! Joško Gvardiol zabio je dva krasna gola u samo pet dana, prvo Real Madridu u četvrtfinalu Lige prvaka u utorak, a zatim Luton Townu za vikend u Premier ligi. Oba je postigao slabijom nogom pa je jasno da je prava blagodat imati defanzivca (!!) s takvim nišanom. Svjestan je toga i Pep Guardiola koji je nahvalio prezimenjaka nakon visoke 5-1 pobjede nad Lutonom.

- Jako je napredovao otkako je došao. Kad je tek stigao, bio je zbunjen i gubio je puno lopti. Rekli smo mu da obrambeni igrači moraju igrati jednostavno. Shvatio je poruku i danas je bio nevjerojatno dobar. Takve je igrače teško naći. Odličan je i desnom nogom - komentirao je španjolski stručnjak nakon uvjerljive pobjede.

A ubrzo potom javio se i glavni akter. Gvardiol je objavio kratku, ali jasnu poruku na društvenim mrežama.

- Deja vu pogodak! Ponosan sam na izvedbu momčadi - napisao je Joško.

A javio se i Mateo Kovačić, čiji fantastičan gol je nezasluženo pao u drugi plan. I Kova je zabio Lutonu, u trenutku kada je City vodio 1-0. Hrvatski veznjak majstorski je stisnuo loptu pod prečku.

- Lijepi trenuci na Etihadu - napisao je Kova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kp 13.04.2024.

    Hahaha a u Eng.neke legende eng.nogometa pričaju da je uzalud potrošen novac na njega.

  • Lola Slavonska 13.04.2024.

    Naš Dinamovac 💪💪🔵🔵🔵🔵🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare