To je to što me zanima!

H. Redknapp: Volim gledati igru koju kroje Luka i Niko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Priliku da se pohvalno izrazi o Luki Modriću i Niki Kranjčaru ponovno je iskoristio Harry Redknapp, trener Spursa, koji odlično igraju u zadnje vrijeme
Vidi originalni članak

Stručnjak na klupi Spursa zaljubljen je u igru svoje momčadi, a pogotovo u hrvatske veznjake koji ju kroje. Uživa u prilici da ih pohvali, a isto je ponovno učinio, o čemu piše službena internetska stranica Premier lige, kao i Daily Mail.
- Obožavam nas gledati, ponekad samo sjedim na klupi i uživam u našoj igri, jer igramo sjajan nogomet. Sviđa mi se naš protok lopte i način na koji se krećemo. Kada ste menadžer nogometaša koji igraju na takav način onda je to sjajan osjećaj. Tako se mora osjećati i Arsene Wenger kada gleda svoj Arsenal - veli Redknapp i nastavlja:
- Može se pobjeđivati i s napucavanjem lopte u gužvu, ali mi se zaista dobro dodajemo i krećemo. Rade to sve najbolje momčadi, a i mi igramo na toj razini i takvom brzinom u čemu hrvatski dečki imaju veliku ulogu. Modrić sa strane pronalazi rupe u suparničkim redovima, a Kranjčar čini isto kroz našu momčadsku igru. Modrić, Kranjčar, Tom Huddlestone, govorimo o fantastičnim nogometašima. Tako volim igrati, a drugačije ne bih niti znao - zaključio je menadžer trenutačno petoplasirane momčadi engleskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nevidljiv_ca 15.01.2010.

    Pa sta hocete LUka je bolji od Izbrahimovica i izplatniji je u svakom pogledu nego Ibrahimovic, volio bih da Luka zaigra u Realu jer tamo ga cekaju odavno.Bog!

  • Mercer 14.01.2010.

    Evo ga :D

  • Ray Barone 14.01.2010.

    Ako ikad Bilić ode iz repke (nadam se da neće jer bi to značilo seriju neuspjeha) onda predlažem Redknappa za izbornika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare