To je to što me zanima!

H. Stoičkov: U Realu nema pobjedničkog mentaliteta...

Legendarni bugarski napadač Barcelone nazočio je inauguraciji nekadašnjeg trenera Nizozemca Johana Cruyffa za počasnog predsjednika kluba
Vidi originalni članak

Odličnu atmosferu u Barceloninom taboru prije velikog okršaja s Realom dodatno su podigli legende katalonskog kluba Johana Cruyff i Hristo Stoičkov. Slavni bugarski napadač imao je veliku čast nazočiti svečanoj inauguraciji svog nekadašnjeg trenera Cruyffa za počasnog predsjednika Barcelone. Stoičkov je pod paskom trofejnog Nizozemca osvojio četiri uzastopna naslova u Primeri i Kupa prvaka 1992. godine. Stvari se od tad nisu promjenile. Trku za prvaka opet vode dva kluba - Barcelona i Real. No, sada su neki novi klinci modi.
Lea Messija uspoređuju s najvećima u povijesti.
- Ne volim to raditi jer je jako teško uspoređivati, svako vrijeme nosi svoje. Johan je igrao u svoje vrijeme, ja u svoje, a Messi danas igra u nekoj novoj eri. Jasno da je velik igrač, ali i ostali igrači iz aktualnog Barceloninog kadra su jako bitni za momčad. Nikada uspjeh momčadi ne ovisi samo o jednom igraču. Barcelona je, na kraju krajeva, trenutno najbolja momčad na svijetu.
Ususret 'El Clasicu' prednost daje svojoj Barceloni zbog svog pobjedničkog mentaliteta.
- Mislim da je veći pritisak na Realu nego na Barceloni. Uvijek je u ovakvim utakmicama veći teret na domaćem sastavu, jer se od njega očekuje pobjeda. Barcelona ima uvijek isti mentalitet koji može demonstrirati u svakoj utakmici. To je pobjednički mentalitet, koji u Realu ne egzistira. To je ono što će napraviti razliku u ovoj utakmici - zaključio je Stoičkov.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Alessandro10 10.04.2010.

    stoičkov ajde uzmi inekciju i zapiči si u ruku,u tome si najbolji...

  • Horned Reaper 10.04.2010.

    HRT SUCKS....cijela država nam saka..sve je u klincu...ošlo sve u 3pm

  • croM1910 10.04.2010.

    nece ga ni biti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare