To je to što me zanima!

Haaland se ozlijedio: Odšepao s terena jer se sudario sa sucem

Borussia Dortmund je na domaćem terenu najvjerojatnije izgubila šanse za naslov prvaka porazom protiv Bayerna (0-1), a brinuti ih dodatno mora i bizarna ozljeda udarne špice Erlinga Brauta Haalanda (19)
Vidi originalni članak

Očekivao se pravi vatromet kad na jednoj strani imate budućnost u vidu mladog Haalanda (19), a na drugoj prošlost i sadašnjost u vidu 'killera' Lewandowskog (32), ali špice najboljih njemačkih momčadi malo su zakazale u ''Der Klassikeru'. Bayern je na kraju minimalno slavio (1-0), a Borussia je osim bez bodova ostala i bez mladog Norvežanina.

Nakon slabe partije šepajući je napustio teren u 72. minuti, a sad je i poznato koji je razlog njegove ozljede. Naime, nešto prije izlaska iz igre Haaland se sudario sa sucem Stielerom te od tog trenutka više nije mogao normalno nastaviti s igrom. Još nije poznato je li se radilo o trenutnoj 'paralizi' nakon sudaranja ili pak se radi o nečem ozbiljnijem.

'Žuto-crni' su optimistični i nadaju se da se radi samo o bezopasnom udarcu te da će njihov napadač ubrzo moći na teren. Podsjetimo, golom Joshue Kimmicha Bayern je na Signal Iduna Parku pred praznim tribinama najvjerojatnije osigurao naslov prvaka Njemačke te slavio 1-0.

GOLČINA VRIJEDNA TITULE? Kakav bezobrazluk! Kimmich sa 17 m zabio krasnim lobom

Kako je do kraja prvenstva još šest kola, teško je za očekivati da će bavarski div tri puta kiksati. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.05.2020.

    Jedan od najboljih transfera vjerojatno ikada, cijena sitnica za današnje doba, pomislio bi čovjek da će dečec u top 5 klubova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare