To je to što me zanima!

Hajdučka invazija na Njemačku: Već je planulo 4000 ulaznica

'Bili tići' imat će ogromnu podršku na stadionu u Dortmundu, u borbi za polufinale Uefine Lige mladih. Očekuje se više tisuća navijača iz Splita i okolice, ali i iz inozemstva
Vidi originalni članak

Jedan od najikonskijih nogometnih stadiona u Europi, dortmundski Westfalen (sponzorski Signal Iduna Park), ugostit će četvrtfinale Uefine Lige mladih između Borussije i Hajduka (srijeda, 18.30), a navijači "bilih" imat će ogromnu podršku.

@hnkhajdukofficial

Samo jako! Svi smo uz vas! ❤️💙

♬ Like A Boss - NOES

Još nakon izbacivanja Manchester Cityja bilo je jasno da se Torcidi sprema veliko europsko gostovanje, a nakon što je utakmica premještena s trening kampa u Brackelu na Oberhausen, a potom i na glavni teren slavnog njemačkog kluba, bilo je jasno da će to omogućiti i veću posjetu gostujućih navijača.

Prvog dana internetske prodaje prodano je više od 4000 ulaznica za sjevernu tribinu, gdje će biti smještena Torcida i prijatelji Hajduka iz inozemstva. One se i dalje mogu nabaviti za dva eura (stajanje) odnosno četiri eura (sjedeća mjesta). U prodaji su i one za domaće navijače OVDJE.

- Igrali smo već kod kuće pred 10.000 gledatelja, imamo iskustva i mogu obećati našim navijačima da ćemo dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu, a nadamo se i proći dalje - rekao je golman Borna Buljan.

Trener Marijan Budimir poveo je dvojicu igrača s iskustvom seniorskog nogometa, Marka Capana i Roka Brajkovića. Dominik Prpić je ozlijeđen, Luka Vušković suspendiran zbog kartona, a Ivan Leko odlučio je ostaviti Rokasa Pukštasa sa seniorima.

Prođe li u polufinale, Hajduk će igrati završnicu 21. travnja u Nyonu protiv pobjednika ogleda između Sportinga i Liverpoola, koji je na rasporedu u utorak od 14 sati. U drugom dijelu ždrijeba su AZ Alkmaar - Real Madrid i Milan - Atlético.

Prijenos utakmice Borussia Dortmund - Hajduk je na kanalu Arenasport 1 i na besplatnoj klupskoj platformi Hajduk Digital TV.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Power to the people 14.03.2023.

    Ajme koliko ljubomornih duša to je nevjerojatno, pa da vam nije Hajduka vama bi bio život upražnjen

  • 14.03.2023.

    Nemogu vjerovat da postoje ljubomorni ljudi na navijace koji vole svoj klub,pa voli i ti svoje tko ti brani!!

  • zakućuspreman 14.03.2023.

    Ma ubjedljivo najpopularniji naš nogometni klub,a to mnogima smeta,a što bi tek bilo da ima Hajduk i rezultate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare