To je to što me zanima!

Hajduk bez objašnjenja poslao Nejašmića u drugu momčad...

Nejašmić ni kod Tramezzanija nije bio u udarnim planovima, prije Lokomotive prosjedio je dvije utakmice zaredom protiv Gorice u Kupu te Šibenika, dok je zadnje minute upisao protiv Gorice u prvenstvu sredinom ožujka
Vidi originalni članak

Darko Nejašmić (22) nastavlja trenirati s drugom momčadi Hajduka. Glavna je to vijest s jutarnjeg treninga na Poljudu na kojemu je Nejašmiću priopćeno da više nije dio prve momčadi do daljnjega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objašnjenja zasad nema, ali simptomatično je da mladi veznjak nije bio u kadru za gostovanje u Lokomotivi koje su Splićani na Veliku subotu riješili u svoju korist golovima Livaje i Umuta.

U SAME RAŠLJE VIDEO Pogledajte čudesan gol bivšeg Hajdukovog dijamanta ZABIO SPEKTAKULARAN GOL Klupa skočila prije nego je ušla! Livaja: Bome mi je dobro sjela

Nejašmić ni kod Tramezzanija nije bio u udarnim planovima, prije Lokomotive prosjedio je dvije utakmice zaredom protiv Gorice u Kupu te Šibenika, dok je zadnje minute upisao protiv Gorice u prvenstvu sredinom ožujka. 

Ukupno je ove sezone upisao 17 nastupa, no samo je u dva odradio punu minutažu. Za drugu momčad nema pravo nastupa te će odrađivati samo treninge jer je ove sezone skupio više od pet utakmica za prvu momčad.

Nejašmić se tako u drugoj momčadi pridružio Miji Caktašu, Basselu Jradiju i Boži Mikuliću, no s njima je situacija bitno drugačija. Ugovori im istječu na ljeto i nakon toga će biti slobodni igrači, a Nejašmić sa Splićanima ima valjan ugovor do 2023. godine. Iako je u početku kod Siniše Oreščanina i Damira Burića bio nezamjenjiv u prvih 11 te je bio potencijalni eksponat za tržište, stvari su se u međuvremenu promijenile, a ovo vjerojatno znači kako na Poljudu više ne računaju na mladog veznjaka.

Inače, hajdukovci u srijedu igraju zaostalu utakmicu protiv Slaven Belupa na Poljudu u 18 sati. Tramezzani neće moći računati na Stanka Jurića koji je protiv Lokomotive dobio treći žuti karton. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 06.04.2021.

    Nevidim tu nšta sporno. Trener ne računa na njega jer novinari su ga digli u nebesa a on nije nikakva klasa. Tko kad odigra bar pola sezone dobro onda se može nešto očekivat .A od igrača toplo hladno ništa. nek ide dalje.

  • Miro Rogic 06.04.2021.

    Nejasmicu je problem njegov otac koji misli da je Hajduk njegovo vlasnistvo.Momak bi samo tribao reci ocu odj.bi i poceti raditi ono sto najbolje zna i voli.

  • nickkobalt9 05.04.2021.

    crodux...

Komentiraj...
Vidi sve komentare