Obavijesti

Sport

Komentari 7

Klupa skočila prije nego je ušla! Livaja: Bome mi je dobro sjela

Klupa skočila prije nego je ušla! Livaja: Bome mi je dobro sjela

Tako se to sve namjesti. Dobro mi je sjela i dobro je to sve ispalo. Ali bitno je da momčad ide dobro, da pobjeđujemo, a golovi... Nekad zabiješ, nekad fališ. Ali dobro je, rekao je Livaja nakon pobjede kod Lokomotive

VIDEO

Dojam koji sada imam je isti kao i tijekom utakmice. Probali smo kontrolirati utakmicu. Probali smo držati posjed iz zadnje linije i nakon što smo zabili zaigrali smo s više pouzdanja. Zaista sam sretan jer nije bilo lako nakon reprezentativne stanke. Također, neki igrači su se vratili nakon pauze (Dimitrov, Umut i Kačaniklić) i igrali od prve minute nakon dugo vremena. Umut je igrao sat vremena. Nije bilo lako, ali sretan sam zbog svojih igrača - rekao je nakon pobjede protiv Lokomotive (0-2) trener Hajduka Paolo Tramezzani.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš s 2. momčadi Hajduka

Pokretanje videa...

Caktaš s 2. momčadi Hajduka 00:29

Hajduk je danas igrao vrlo dobru obranu. Toliko da Lokomotiva praktički nije stvorila pravu šansu.

- I dalje možemo napredovati, pogotovo kada imamo loptu. Moramo koristiti jednog od tri defenzivna igrača da povuče i napravi prostora. Danas smo to probali, ali moramo napredovati, koristiti treninge i nadolazeće utakmice.

Marko Livaja zabio je spektakularan gol.

- Što sam mu rekao? To je između mene i Marka, ha, ha, ha - nasmijao se Tramezzani.

Marko van Basten! Pogledajte Livajinu majstoriju Lokomotivi
Marko van Basten! Pogledajte Livajinu majstoriju Lokomotivi

Iduća utakmica je protiv Slaven Belupa već za četiri dana.

-  Znamo da to neće biti lagana utakmica. Oni imaju svoj cilj, a mi svoj tako da nema izlika i alibija. Moramo se pripremiti za iduću utakmicu.

Napadač 'bijelih' Marko Livaja zabio je zaista spektakularan gol. Kao u stilu imenjaka Van Bastena.

Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 27. kolu HNL-a

- Prvo se želim zahvaliti svojim suigračima koji su pružili još jednu dobru utakmicu. Na dobrom smo putu i ne bi trebali stati nakon ovih rezultat već nastaviti još više i još bolje trenirati. Jer imamo još dosta kola do kraja i idemo prema našem cilju, a to je Europa. Još smo dosta daleko i trebamo zaboraviti ovu utakmicu. Ovaj tjedan imamo još dvije bitne utakmice, Belupo i Istru, tako da moramo biti skoncentrirani na to. Ovo je sada prošlo, zadovoljni smo, imamo danas da proslavimo, a već sutra da se okrenemo idućem protivniku, Belupu - rekao je Livaja pa dodao:

- Dobro smo kontrolirali utakmicu, visoko smo stajali od našeg gola. To je dosta pomoglo Kaliniću i obrambenim igračima. To je najbitnije, da si što dalje od gola i da kontroliraš utakmicu, a to smo danas pokazali. Da možemo kontrolirati. Mogli smo biti malo više ofenzivniji u prvom poluvremenu, ali to je nogomet. Zadovoljan sam i mislim da imamo još dosta mjesta za napredak.

Već i prije nego što je ušla u gol, klupa je skočila na noge. Bio je to fantastičan pogodak u 15. minuti kojim je Hajduk došao u vodstvo.

Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 27. kolu HNL-a

- Tako se to sve namjesti. Dobro mi je sjela i dobro je to sve ispalo. Ali bitno je da momčad ide dobro, da pobjeđujemo, a golovi... Nekad zabiješ, nekad fališ. Ali dobro je.

Već u srijedu Hajduk igra protiv Slaven Belupa, onda i protiv Istre.

- Belupo je Hajduku uvijek bio nezgodan protivnik. Doći će na Poljud da osvoje sva tri boda ili bod. Ali mi imamo svoju filozofiju igre i tako će biti i u srijedu. Vidjet ćemo što će biti - zaključio je Livaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima