To je to što me zanima!

Hajduk 'blindira' Andrića ili ga pušta za dobre novce

Srđanu Andriću na ljeto istječe ugovor, a on želi ostati na Poljudu. U tom smjeru idu pregovori njegovih menadžera s vodstvom splitskog kluba
Vidi originalni članak

Predstavnici menadžerske agencije SportsTotal, koji zastupaju kapetana Hajduka Srđana Andrića, boravili su danas u Splitu, gdje su se sastali s čelnicima Hajduka kako bi dogovorili nastavak suradnje.
- Andrić nema namjeru tražiti novi klub, no obzirom da mu ugovor s Hajdukom istječe sljedećeg ljeta, došli smo na pregovore - potvrdio nam je Miro Milardović.
Hajduk je povratkom Andrića iz Panathinaikosa profitirao igrački, ali i financijski, jer kapetan Hajduka igra za tek nešto više od 100 tisuća eura po sezoni, što ga ne svrstava niti među deset najplaćenijih u svlačionici. Ukoliko se pregovori budu razvijali prema očekivanju, Andriću će Hajduk ponuditi novi, trogodišnji ugovor i primjerenu povišicu.
Na kraju, ako Andrić i ode u inozemstvo, Hajduk će moći računati na odštetu, a nije isključeno da 29-godišnji Andrić karijeru završi na Poljudu. Nedavno je izjavio kako ne bi imao ništa protiv te opcije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare