To je to što me zanima!

Dalić: Čuo sam se s Perišićem, otići ću kod njega za vikend...

NAJPLAĆENIJI?! Potpiše li za Arsenal, Perišić bi imao plaću u rangu Luke Modrića, koji u Realu ima 10,7 milijuna € bruto, oko 7,2 neto. Bude li transfer zbilja težak oko 40 milijuna eura, Hajduku pripada oko 700.000 €
Vidi originalni članak

Krenuo je stopama Luke Modrića, ono kad se “izbavljao” iz Tottenhama, i zato Ivan Perišić trenira sam. Čeka tu Arsenalovu ponudu jer je, zatraživši transfer, pao u nemilost Interova trenera Spalettija. 

U Hajduku pomalo već trljaju ruke jer, sukladno pravilniku o razvoju mladih igrača, splitski klub ima pravo na 1,75 posto transfera. Bude li transfer zbilja “težak” oko 40 milijuna eura, Hajduku pripada oko 700.000 €. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čuo sam se prije nekoliko dana s Ivanom, znam što se događa, ali nije na meni da se miješam i komentiram njegove planove i poteze - kaže Zlatko Dalić:

- Sjajno je što ga prate i žele veliki engleski klubovi, to je ujedno najbolja potvrda njegove igračke kvalitete, a siguran sam da mu je u tome pomoglo i ono što se događalo u Rusiji prošlog ljeta. U svakom slučaju, što god on odlučio, imat će moju punu podršku...

S hrvatskom kolonijom u Milanu ima dogovor da se vide za vikend.

- Moram obići sve igrače, a baš za vikend putujem u Italiju. Pogledat ću u Milanu neke utakmice, sastati se sa Šimom, Brozom, Ivanom i Strinom, malo ih obići i vidjeti kako su, u kakvoj su formi, kakva su im razmišljanja o onome što nas sve skupa kao reprezentaciju čeka... Vjerojatno ćemo do tada više znati i o tome gdje će Ivan nastaviti karijeru.

S obzirom na to da Perišić 2. veljače slavi 30. rođendan, našalili smo se da izbornik putuje na rođendansko slavlje

- Ha, ha, ha! E, da.... Vrijeme leti, ali to se na Ivanu nimalo ne primijeti. Ovako, na prvu, nikad mu ne bih dao 30 godina - kaže Dalić i nastavlja:

- Na Ivanu se vidi da dodatno radi na sebi, ulaže u sebe, fizički je i dalje jako moćan, a kad se tome doda dobra genetika... Mene kao izbornika veseli da su i ostali naši reprezentativci jednako ozbiljni, da svi vode računa o sebi, o svome tijelu. Ivan je najbolji primjer.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Veliki Meštar sviju hulja 30.01.2019.

    Hebe mi se za to sto ce ga Zd zvati za vikend....

  • čoviksjuga 30.01.2019.

    Ivane ne idi iz Manua !

  • 30.01.2019.

    Haha, neka uplate novac prije Hajduku nego Arsenalu Pa polako ljudi nije jos ni dogovoren transfer (svi znamo da je nas Perisic nekoliko puta pokusao do Manchestera otici ali nije mogao pjeske)

Komentiraj...
Vidi sve komentare