To je to što me zanima!

Hajduk čeka teška teška kazna Uefe zbog bakljade

Uefin kontrolor Nuno Monteiro bijesan se spustio iz lože na travnjak. Htio je prekinuto utakmicu, no iz Uefe su mu javili da ipak privede susret kraju
Vidi originalni članak

Hajduk definitvno čeka žestoka kazna Uefe. Najavio je to kontrolni direktor Uefe Nuno Monteiro, koji je umalo prekinuo utakmicu u 85. minuti. Zbog dimne zavjese spustio se iz lože na teren, bio je bijesan kao ris i poslao je suca da prekine utakmicu. U pauzi, dok se dim razilazio, zvao je Uefu od koje je dobio odobrenje da utakmicu privede kraju. No dani koji slijede ne nose ništa dobro Hajduku, poglavito što uz problem s pirotehnikom, Splićani imaju probleme sa zakrćenošću stubišta na kojem navijači sjede te sa sigurnosnim izlazima koji su uvijek puni.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pero 4000 01.10.2010.

    ja san inače i za bakljadu i takav dekor,al to nikako ne može proć u europi tako da bi se torca tribala suzdržat.moga nan je slobodno prikinit utakmicu i knjižit 0:3.samo da bude novčana kazna bit će sve u redu ;)

  • Barca4Ever 01.10.2010.

    Kaj reć nego primitivci! Zeznu i klub kojeg kao vole, a i bace ljagu na prave navijače Hajduka, jer pričat će se o bakljadi i primitivizmu svih navijača, a ne tih pojedinih!

  • ivica20002000 01.10.2010.

    zar famoznog 1.5. nije policija izjavila da intervenira na svaku pirotehniku. ali policajac sime i jure su torcidasi pa nemaju srca intervenirat ko i redari i vatrogasci koji svercaju baklje sve se to zna... btw. kazna ce minimum biti 3 domace bez publike ili oduzimanje bodova + pare nece proci 100% samo s novcanom kaznom

Komentiraj...
Vidi sve komentare