To je to što me zanima!

Hajduk četiri ogleda bez gola; Balakov: Treba nam vremena

Službeni Hajduk je čvrsto stao iza trenera i igrača, no dokad? U rujnu Hajduk ide u goste Splitu, nakon čega im na Poljud dolazi Dinamo. Samo jedan kiks i ode titula
Vidi originalni članak

Hajduk je i u drugom susretu sa Stokeom izgubio 1-0, no više od poraza i ispadanja protiv objektivno jačeg protivnika navijače zabrinjava nemoć i neefikasnost Balakovljeve momčadi. 

- Nedostaje nam fantazista i napadač – pravda se trener Balakov. 

Premda su Bijeli igrali i stvarali prigode, u zadnjih 15 minuta su se praktično predali, nisu imali ni snage ni znanja ugroziti gol gostiju. Kad se tome doda i da je ovo bila četvrta utakmica u nizu (Barcelona, Zadar i dva puta Stoke), da nisu zabili gol, nije ni čudo da se na Poljudu oglasilo zvono za uzbunu. 

- Treba nam vremena da se posložimo i uigramo – tvrdi Balakov.

- Priče o smjeni trenera su smiješne – dodaje predsjednik Maleš, koji je igračima i stožeru još u svlačionici čestitao na borbenosti. 

Službeni Hajduk je čvrsto stao iza trenera i igrača, no pitanje je do kada. Do početka rujna sigurno, a onda Hajduk ide u goste Splitu, nakon čega im na Poljud dolazi Dinamo. Još jedan kiks bi značio da su se, nakon Europe, Splićani oprostili i od prvenstva. A takav je rezultat, klub s Hajdukovim renomeo i fenomenalnom podrškom s tribina, mogao ostvariti i s juniorima, bez inozemnog trenera i sedam stranaca pristiglih u prijelaznom roku. 

Džonija zove Manchester City

Bez obzira što u zadnjih nekoliko godina Hajdukova igra i rezultati nisu na nivou klupskog renomea, mladi igrači iz omladinskog pogona i dalje su na cijeni, svako malo javi se neki veliki klub koji poželi testirati Hajdukove talente. Nedavno su za Ivana Lendrića interes pokazali HSV i Braga, za Luku Franića zainteresirali su se scouti moskovskog CSKA, a na Poljud je navodno prije par dana sletjela i zamolba Manchester Citya, koji bi na dvotjednoj probi rado vidjeli najboljeg kadeta Hrvatske Ivana Jakova Džonija. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stipe1810 06.08.2011.

    milicevic je borac.bio sam na utakmici i on je unistio crnca,svaki je duel odnio,kad se vrati inoha triba vratit andric u vezu,hajduk i nije losa ekipica samo triba dat balakovu priliku a ne ga odma napadat.anglezi su igrali na nulu obe utakmice i to je tesko probit a dali su golove slucajno.neka nastave ovakvim radom u hajduku ne bojim se za prvenstvo.dinamu zelim ulazak u lp

  • buntovnik sa razlogom 06.08.2011.

    pa čudno jedno da Vam nisu krivi Dinamo,Mamić,HNS i ostali dežurni krivci za sve Vaše izgubljene utakmice,ili ste konačno prihvatili gorku istinu da ste prosječna momčad ili kako je kometator HRT-a rekao limitarna momčad,ali ima vremena već ćete Vi naći krvice

  • hercegovac-pravi 06.08.2011.

    dobar je milicevic jebi ga desi se greska,da je bio vejic primili bi 5 komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare