To je to što me zanima!

Hajduk dobio Kazahstance, Neretljak igrao nakon 7 godina

Na prvom ispitu na turskim pripremama igrači Hajduka pobijedili su kazahstanski Kairat 1-0. Strijelac je bio Andrić, a u redovima 'bijelih' zaigrao je i Mato Neretljak
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka slavili su u prvoj utakmici na pripremama u Turskoj. 'Bijeli' su bili bolji od kazahstanskog Kairata 1-0, a pobjednički gol zabio je Srđan Andrić.

Nema veze što se radi o momčadi iz donjeg dijela Kazahstana, pobjedi se ne treba gledati u zube. Splićani su bili svojevrsni domaćini, igralo se na terenu hotel Rixos u kojem je Hajduk smješten.

Krasimir Balakov nije koristio braću Sharbini i Marija Maloču, a igrali su Blažević (od 87. Stipica) - Barišić, Andrić (od 83. Milović), Neretljak, Lima – Andrijašević (od 75. Obšivač) – Gabrić (od 75. Tomaš), Ozobić, Kiš (od 55. Vuković), Caktaš (od 83. Kukoč) – Vukušić (od 63. Lendrić).

Dominirali su Splićani, posebno u prvom dijelu kada su snažnim ritmom doslovno Kairat sabili na njihovu polovicu. Nizale su se brojne prigode, a vodeći pogodak postigao je Srđan Andrić iz slobodnog udarca u 20. minuti. Bio je to precizan šut preko živog zida. Rivali iz Kazahstana nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Blaževića, imali su tek jedan korner.

Za Hajduk je nakon sedam godina zaigrao Mato Neretljak, odmah je obrana dobila na čvrstini. U nastavku su gosti pokušavali izjednačiti, ali Hajduk nije dopustio iznenađenje, čak je i propustio neke prigode za sigurnije vodstvo.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • nabijem dinamo 31.01.2012.

    ma jesu to purgeri malo nadrkani!? jao šta ćemo vam napravit kad dođemo u zg! izbušit ćemo vas! vi niste ni svijeni toga! svaka čast dečki na borbenosti i pobjedi za torcidu! uvik smo uz vas! a dinamovci uvik nešto ko i u LP protiv ajaxa i lyona i madrida pa su po tamburi dobili! oni mogu sve ali do pobjede teško! oni su purgeri najači su najači!

  • mario-0704 31.01.2012.

    evo ekskluzivne snimke sa utakmice, igrać bruce lee napao andrića, maleš poludio i za sve okrivio mamića i hns http://www.youtube.com/watch?v=JN_iizRM9Bg&feature=fvsr

  • TAURUS777 30.01.2012.

    Veličanstvena pobjeda Hajduka, samo naprijed, dogodine ste prvaci Evrope :-) :-) :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare