To je to što me zanima!

Hajduk dočekuje Istru: Mladi smo, trebat će puno strpljenja

Trener nas je dobro pripremio tijekom pauze. Želimo od početka pokazati tko je favorit u ovoj utakmici, najavio je Vukušić subotnju utakmicu protiv Istre na Poljudu
Vidi originalni članak

S nikad više iščekivanja navijači Hajduka nisu očekivali nastavak sezone, a razlog je što njihovi ljubimci u prvi susret protiv Istre ulaze, a da nitko ne zna koliko su spremni.

- Prva je utakmica najvažnija. I meni je ovo novi početak na Poljudu i nadam se da ćemo pobijediti kako bi nam u nastavku sezone bilo lakše - rekao je povratnik Mato Neretljak i pozvao navijače da dođu u što većem broju u subotu na Poljud. 

- Bila je duga pauza i svi jedva čekamo da vidimo što je to ovaj mladi Hajduk radio na pripremama i što može pokazati na terenu. Nadam se da možemo puno i da će se navijači u to uvjeriti već protiv Istre - dodao je Neretljak.

Njegov suigrač Ante Vukušić upozorio je kako je Istra protiv Dinama pokazala dobru igru te kako će im tih 1-1 dati dodatno samopouzdanje za ogled s Hajdukom.

- Trener nas je dobro pripremio tijekom pauze. Želimo od početka pokazati tko je favorit u ovoj utakmici - kazao je Vukušić i dodao:

- Što prije damo gol, prije će se Istra otvoriti i bit će nam lakše. Navijače pozivam da imaju strpljenja, u postavi je puno mladih igrača. Neka budu uz nas, mi ćemo im znati uzvratiti i vjerujem da ćemo zajedno proslaviti našu pobjedu - zaključio je Vukušić.

Utakmica se igra u subotu u 15.30 na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • corto malteze 24.02.2012.

    hajduk-istra; stadion poljud; gledalaca 10000. uvjeti idealni za igru...

  • tovar-iš 24.02.2012.

    ajmo tiči..sad če lakše bit dinamovi ljudi večinom su u zatvoru npr Širić pa Marković i Srebrič pod istragom Mamiči prave teren za zbrisat,nbapokon če nam prvenstvo biti regularno...barem mi se tako čini

  • Hanna 1 23.02.2012.

    Smješno mi je to šta se priča mlada smo momčad , pa na jednom balavcu od Neymara leži cijela momčad pa koliko god bio bahat i arogantan van terena ali je u terenu također bahat i lud u sportskom smislu ( tj. igra to iz ljubavi ) i ne pita protiv koga se igra nego ide kao luđak , on je najpoznatiji primjer no ima ih još . Svi bi neke pare a za šta , odigraju par utakmica dobro , spomene se par puta u novinama i odmah svi zvjezde , lol . Odigraj 2-3 sezone , ostavi dušu na terenu , ukrcaj 20-25 golova po sezoni i prodaj se u klub gdje češ onda napredovat a između ostaloga i puno zaradit . Gdje su ona vremena kad su mladi igrači bili bahati na terenu , i nije ga bilo briga protiv koga igra , a sada več sa 16 god. gleda bolji ugovor a minutaža i nije previše bitna . Jaooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare