To je to što me zanima!

Hajduk dovodi tri nova igrača: Stižu Erceg, Ćosić i Memolla

Osim njih trojice koji su praktično pred potpisom ugovora, danas je na Poljudu viđen i bivši veznjak Zrinjskog i Istre Luka Franić, a Ibričić i službeno ne dolazi jer je potpisao za Koper
Vidi originalni članak

Hajduk će sutra ujutro krenuti na pripreme u Sloveniju, a danas je dogovorio tri nova igrača. Riječ je o Anti Ercegu, bivšem igraču Splita koji je prošlu sezonu proveo u turskom Balikesirsporu.

Ante je već i ranije bio na meti Hajduka, no njegov transfer spriječili su u RNK Splitu, a kako se s njima prošle godine rastao u ne baš prijateljskim odnosima, vrata Poljuda su mu širom otvorena. Pogotovo jer dolazi bez odštete.

Druga prinova dolazi iz Intera. Riječ je o 22-godišnjem stoperu Marku Ćosiću, dok bi lijevi bok trebao popuniti Albanac Hysen Memolla (23).

Osim njih trojice koji su praktično pred potpisom ugovora, danas je na Poljudu viđen i bivši veznjak Zrinjskog i Istre Luka Franić, koji je igrao u Hajdukovom omladinskom pogonu, no nije dobio priliku u prvoj momčadi. Jesu li u pitanju pregovori, u ovom trenutku nije poznato. 

Čini se kako je i treći pokušaj da vrate u Hajduk Senijada Ibričića propao. Bivši kapetan Hajduka potpisao je ugovor s Koprom u kojem će provesti narednu sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • korisničko ime zauzeto 17.06.2016.

    to u hajduka dolaze igrači koji nigdje drugdje ne mogu igrati evo i ibro pobjegao rađe u koper nego u hajduk

  • Prstupak 17.06.2016.

    Kako je odkantao Ibro hajdugovce...haha Koper na kraju hahahah.

  • piramida 17.06.2016.

    Toje dopuna kadra , ali bez pojacanja u hajduku trenutno ima puno bolji i kvalitetniji koji nisu mogli igrati pa odkud da su pojacanja ta troica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare