To je to što me zanima!

Hajduk i bez pravog napadača ide po pobjedu protiv Slavena

U velikim je problemima Hajduk uoči gostovanja u Koprivnici. Nedostaju Sandro Gotal, zbog tri žuta kartona, te Anton Maglica i Avdija Vršajević, koji su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

S ostatkom momčadi do danas nisu trenirali Dejan Mezga i Jean Kouassi. Kad se tome doda da je Igor Tudor iz konkurencije za Koprivnicu izostavio Artema Mievskog, Timu Abdukholikova i Davida Domeja, koje je poslao u B momčad, jasno je kako će imati velikih problema sastaviti početnu jedanaestoricu protiv Slaven Belupa.

Zbog toga su iz B momčadi priključeni Andrija Balić i Ivan Prskalo, s tim da veće izglede za nastup ima Prskalo, koji je za razliku od veznjaka Balića, napadač. Praktično jedini, ukoliko se ne oporavi Jean Kouassi.

Tudorova odluka o preseljenju Abdukholikova u B momčad trebala bi biti i konačna potvrda kako se na njega više ne računa, odnosno, kako bi na zimu trebao dobiti slobodne papire za odlazak iz Splita. 

Isto se ne bi moglo tvrditi i za Milevskog, koji je još uvijek nedovoljno spreman, ali je proteklog vikenda u dresu B momčadi odigrao cijelu utakmicu protiv trećeligaša Croatije iz Zmijavaca i zabio dva gola

On bi sutra trebao nastupiti za B momčad protiv Mosora. Milevski je svakim danom sve moćniji i nakon što prođe zimske pripreme, na proljeće bi trebao biti pravo pojačanje za Hajduk.

Hajduku protiv fenjeraša Slaven Belupa trebaju sva tri boda, kako bi barem malo popravio slabašan bodovni učinak - iz 11 utakmica momčad Igora Tudora osvojila je svega 16 bodova - no bez pravog napadača bit će im to jako teško ostvariti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • bitanga007 18.10.2014.

    Nemaju oni ni pravog veznjaka...ni pravog obrambenog...nije samo u napadaču problem...

  • theHerd 18.10.2014.

    Maminjo je sredio da ajduk nema napadaca

  • armada20 17.10.2014.

    Nema napadača,a napadača ko u priči,mujan,bencun,milevski i tim,to je njegova greška što je da rezervama igrače

Komentiraj...
Vidi sve komentare