To je to što me zanima!

Hajduk i dalje u potrazi za dobrom formom

“Bijeli” će trenirati bez reprezentativaca Kalinića, Rukavine, Verpakovskisa, Hrgovića i Pandže te bez ozlijeđenog Živkovića
Vidi originalni članak

Želimo biti zajedno, ujediniti momčad i stvoriti kompaktnu skupinu, jer poslije ove pauze čeka nas serija od 6-7 utakmica u ritmu nedjelja - srijeda. Trebat će puno rada da iz ove situacije izađemo čvršći i jači. Kod pravih sportaša problemi provociraju reakciju na način da se oni suprotstavljaju nedaćama. To je naš cilj, pojašnjava Sergije Krešić, koji na Brač vodi 24 igrača.
- Nema reprezentativaca Kalinića, Rukavine, Verpakovskisa, Hrgovića i Pandže, ni ozlijeđenog Živkovića. Ljubičić, Gabrić i Tudor putuju s nama, ali će raditi odvojeno, po posebnom programu. U subotu, nakon povratka, odigrat ćemo prijateljsku utakmicu u Sukošanu kraj Zadra - otkriva trener “bijelih”, koji ne smatra kako je utakmica protiv Dinama bila pravi test sposobnosti njegove momčadi iz koje bi trebalo izvlačiti generalne zaključke o snazi Hajduka:
- Teško je raditi procjene kad vam nedostaje nekoliko važnih igrača, a preostali nisu u optimalnoj formi. U onom momentu kad počnemo pobjeđivati, i to kad počnemo pobjeđivati u serijama, onda će i procjena biti lakša i kvalitetnija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare