To je to što me zanima!

Hajduk i Dinamo remizirali 2-2 na kraju HNL sezone

Uoči susreta Jurčić je rekao: “Ova se utakmica ne igra za Kup ni za prvenstvo nego za obraz”. Tako je i postavio svoju momčad i krenuo po pobjedu
Vidi originalni članak

Vrlo brzo poveo je Dinamo golovima Chage i Mandžukića za 2-0, a glavni krivac za to bio je trener Splićana Ante Miše, koji je u igru poslao pričuvnu momčad, čak petoricu novih igrača u odnosu na Kup ogled prije tri dana. Miše je brzo uvidio i priznao svoju pogrešku, pa je već u 10. minuti na zagrijavanje poslao Skoku i Aračića. Mirisalo je na katastrofu sve do drugog poluvremena kad je Kruno Jurčić morao izvaditi Igora Bišćana, koji je igrao pod blokadom, te dotad bio najbolji na terenu. Ubrzo je Hajduk preuzeo inicijativu i preko Ibričića i 17-godišnjeg Vukušića izjednačio. Premda se na Poljudu okupilo samo 10.000 gledatelja, bila je vatrena atmosfera, a čulo se i rasističko hukanje, prema Chagi, Sammiru i Hrgoviću. Na sjeveru je Torcida izvjesila transparent “White boys”, zbog kojeg je Hajduk dva puta novčano kažnjen.
Kraj susreta Jurčić je dočekao ljutit i nezadovoljan, dok je Miše odpozdravljao navijačima, koji su ga zvali na bis i ispratili sa stadiona skandiranjem “Šampioni”. Zdravko Mamić nije bio zadovoljan suđenjem, gestikulirao je i mahao prema sucu Burilu iz svečane lože Poljuda u kojoj su viđeni brojni poznati bivši i sadašnji igrači Hajduka, a možda i pokoji budući, poput Darka Miladina, koji je blizu povratka u Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rodbina 01.06.2009.

    ma super,ovaj koji je pisao članak nema pojma.pa ništa nije napisao o utakmici."Darko Miladina je bio na tribini",a di je "Na početku utakmice izmjenjivale su se šanse,a najbolju je imao Bartolović kada je njegov odarac s 5 metara obranio Butina."Bravo Vukušić

  • jadro73 01.06.2009.

    Da Ira27 jer ste ih kupili vi samo ste zaboravili platiti Butini.Ha-ha!!!!DINAMO ŠAMPION,a vi patite!I da,sada sam već zloban jer svake godine slušati priče o kupljeno naslovu postaje gadljivo.

  • jadro73 01.06.2009.

    Jedini razlog Dinamove loše igre u ove zadnje dvije tekme jest šuplja obrana.Ne znam zašto se plaća tog Kovača kada ga u ključnim tekmama nema?Danas kada je izlazio Bišćan kroz glavu mi je prozujalo:\"Ajme,gotovi smo!!!\"Tako je umalo i bilo.Hajdukovci su prolazili našu obranu kao da je ni nema.Osim toga napadači...Jooooj!Onaj Sivonjić...I opet mi nije jasno...Gdje je skupocjeni Slepička?Da i njega Jurčić ne čuva po nečijoj direktivi?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare