To je to što me zanima!

Hajduk melje! Golom Čoline i čudesnim autogolom do bodova

Hajduk je dominirao cijelim susretom, a oba gola 'bili' su zabili u prvom poluvremenu. Odnosno, jedan nisu zabili, već je nevjerojatan autogol zabio Memija, a prvi gol na utakmici zabio je Čolina
Vidi originalni članak

Hajduk je na Poljudu svladao Varaždin 2-0!

Izgleda ovaj Hajduk znatno drukčije od onog koji je primio četiri gola od iste momčadi u prosincu. Već u samom startu utakmice poveli su 'bili' golom Čoline. U osmoj minuti lopta se odbila do njega na nekih 18 metara od gola, a on je mirno pogodio donji desni kut gola za vodstvo Hajduka 1-0.

KOMENTAR Tramezzani je uspio ono što nisu mogli Primorac, Vukas ni Tudor!

Nije ova utakmica bila neka rapsodija prilika, ali Hajduk je izgledao disciplinirano i nije gostima dopuštao da se previše približe golu.

U nadoknadi prvog dijela nevjerojatan je autogol zabio Memija. Išao je glavom spustiti protivnički ubačaj svom golmanu Horkašu, no Horkaš je izletio s gola, a lopta je otišla u - praznu mrežu...

Pogledajte video autogola OVDJE.

U drugom dijelu nismo vidjeli previše prilika, a zanimljive situacije bile su tek krajem utakmice kada su u tri minute dva crvena kartona zaradili Fossati i Djou. A potom i pomoćni trener Varaždina Jertec.

Hajduk je sad četvrti, a Varaždin je i dalje osmi.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • 07.03.2021.

    hahah nije mala stvar pobjediti Varaždin. Dajte im Reala sada dok još euforija traje.

  • Amazonija 07.03.2021.

    Pa ljudi moji,ovaj drugi,pa to je čisti ofsajd.

  • 07.03.2021.

    Bili uzeli neprocjenjiv skalp, bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare