To je to što me zanima!

Hajduk i RNK Split zajednički prijavili Lokomotivu Uefi i Fifi

Splitski prvoligaši, Hajduk i Split zajednički su nadležnim tijelima Fife i Uefe prijavili suradnju Dinama i Lokomotive. U prijavi su objasnili povezanost lokosa i 'modrih'
Vidi originalni članak

Dva splitska prvoligaška kluba, Hajduk i RNK Split, zajednički su nadležnim tijelima Uefe i Fife prijavili Lokomotivu. U prijavi su svjetskoj i europskoj nogometnoj organizaciji obrazložili kako su povezani Dinamo i Lokomotiva.

Ova prijava korak je dalje nakon što su 'bili' ranije tražili od Hrvatskog nogometnog saveza, točnije njegova odjela za licenciranje, da se Lokomotivi oduzme licencija za nastup u Prvoj HNL.

- Naravno da smo suglasni s Hajdukom po ovom pitanju, kao i po svim ostalim stvarima koje su od interesa za hrvatski nogomet. Mislim da je ovo poruka i ostalim klubovima da izvuku glavu iz pijeska, te da se uhvatimo u koštac s problemima koje ima hrvatski nogomet. I to ne samo u interesu Hajduka i Splita, nego i svih ostalih klubova u hrvatskoj ligi - rekao je za službene stranice Splita Slaven Žužul.

Hajduk i RNK Split zajednički su platili i troškove prijave te će u ovom slučaju nastupati udruženi. Sve ovo objavljeno je samo dva dana prije gradskog derbija na Poljudu (nedjelja, 19 sati).

Idi na 24sata

Komentari 303

  • torcida80 12.04.2014.

    triba istupit iz ovakve lige jer ovo vise nema nikakvog smisla bolje je igrat dalmatinsku ligu bilo bi više publike a ostatak hrvatske nek se drži mamića

  • jure23 12.04.2014.

    Dinamo bezočno pokraden na Poljudu.,novinarski članak iz 2009, o poštenom suđenju. Dinamo je ipak bezočno pokraden. Zašto? Zato što utakmica nije smjela biti odigrana do kraja. Sam početak odgođen je zbog zasipanja terena papirićima koji su potpuno onemogućili da se vide linije na krajevima terena. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena navodno najbolji hrvatski sudac dosudio je kazneni udarac za Hajduk nakon što je igrača u živom zidu Dinama lopta pogodila u ruku, što se ne može baš pronaći u sudačkim analima. Za kraj, početkom drugog poluvremena bakljada na stadionu potpuno je ispunila dimom. Za par baklji na europskim utakmicama Dinamo uredno plaća desetine tisuća franaka UEFI, na Poljudu je dopušteno apsolutno sve kada je derbi u pitanju. Dinamovci su ponovno otišli kao guske u maglu, i proveli se jednako loše, jer nema tog suca i delegata u Hrvatskoj koji ima muda prekinuti utakmicu na Poljudu, a kamoli da HNS registrira utakmicu 3:0 za Dinamo kako jasno stoji u pravilima. Početak utakmice bio je očekivan, U prva dva dodira s loptom dinamovci su pokošeni prekršajima „za deset godina zatvora" za koje su Andrić i Buljat popili žute kartone, ali dinamovci su se preplašili. Svake godine isto, stvarno je nejasno kako se to uvijek ponavlja. Uglavnom, Sanader i Primorac mogu mirno spavati, njihov projekt Hajduk prvak, HDZ pobjednik lokalnih izbora počinje davati rezultate, a Mamić može samo plakati što nikad od Bandića neće moći dobiti jednaku podršku kao poljudska vrhuška od svojih Vlaja u Vladi.

  • bbbvodice 12.04.2014.

    Tovar ostaje tovar do kraja života, a u drugim djelovima Hrvatske ga još zovu i Magarac...i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare