To je to što me zanima!

'Hajduk ima jak vezni red, a na njih šaljem svoj najjači sastav'

Hajduk je izazov i neće biti nikakvog opuštanja. Oni su dobra momčad, osobito u zadnjoj liniji, ali jako će im nedostajati Futacs, koji je ozlijeđen, rekao je menadžer Evertona Ronald Koeman
Vidi originalni članak

Mi želimo biti dio Europe ove sezone. Uvijek pokušavam igrati s najboljim sastavom s obzirom na okolnosti i tako će biti i sutra - rekao je u startu Evertonov menadžer Ronald Koeman uoči utakmice protiv Hajduka na Goodisonu u četvrtak od 21:05.

Hajduk gostuje kod slavnog engleskog kluba u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu.

- Na svakoga se jako ozbiljno pripremamo pa tako i za Hajduk. U Europi nema lakih utakmica. Hajduk je izazov i neće biti nikakvog opuštanja. Oni su dobra momčad, osobito u zadnjoj liniji, ali jako će im nedostajati Futacs, koji je ozlijeđen. Imaju zanimljivih veznih igrača. Gledali smo njihovu utakmicu s Brondbyjem i stvarno je riječ o solidnoj ekipi. No, mi imamo jako puno iskustva i sutra očekujem dobar rezultat. Ne bismo smjeli primiti gol - jasan je Nizozemac.

Podsjećamo, Everton je u kvalifikacijama kolo ranije izbacio slovački Ružomberok s dvije pobjede od 1-0, dok je Hajduk sredio Levski i Brondby te se tako plasirao u playoff kvalifikacija.

Evertonovi navijači smatraju da bi ovih 11 igrača trebalo započeti sutrašnju utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CharlieHarper 16.08.2017.

    Ronald ima jako dobrog dilera!

  • manutd90 16.08.2017.

    Ma hajdukovci su uvrijedjeni kada im netko kaze da su losi i sa ce izgubiti. Covjek pomisli da Bayern igra

  • Mrgud8833 16.08.2017.

    Ma ovaj se sali !

Komentiraj...
Vidi sve komentare