To je to što me zanima!

Hajduk ima novi Nadzorni odbor

Ovoga puta smo se pripremali nešto duže, zadnje dvije godine, kroz analize, razgovore sa stručnjacima i članovima, što je rezultiralo osnivanjem Hajdučke zajednice, rekao je predsjednik Našeg Hajduka
Vidi originalni članak

Svega dvadesetak minuta potrajala je Glavna skupština Hajduka na kojoj su razriješeni stati i potvrđeni novi članovi Nadzornog odbora. Na skupštini su bili nazočni vlasnici 515.222 dionica, odnosno 96% temeljnog kapitala kluba čime je Skupština mogla donositi odluke. 

Najprije su jednoglasno razriješeni članovi starog Nadzornog obora Benjamin Perasović, Sergije Popović, Marko Mustapić i Tin Laušić, koje je u ime Našeg Hajduka na odlasku pozdravio Luka Domikulić

- Četiri godine mandata su na izmaku, bilo je vaših poteza s kojima se nismo slagali ali komunicirali smo ih na Skupštinama, gdje je za to i mjesto. Na koncu cijenimo to što ste žrtvovali svoje vrijeme i radili za dobrobit Hajduka, želimo vam da kao navijači uživate u utakmicama Hajduka ubuduće.

NE IDE BAŠ PO PLANU Stižu novi nadzornici Hajduka: Koliko klub ispunjava strategiju i što to znači za šefa Jakobušića?

Potom je, također jednoglasno, potvrđeno pet novih članova Nadzornog odbora, u koji su na iduće četiri godine izabrani Aljoša Pavelin, Goran Jujnović Lučić, Lukas Oliver Pavić, Dražen Zec i Roberto Bitunjac.

- Prije nešto više od mjesec dana članovi Hajduka izabrali su nove članove Nadzornog odbora. Birali su između osam kandidata kojima zahvaljujem što su stavili svoje ime i prezime u službu članskog modela kluba te što su podržali ovu priču. Ovoga puta smo se pripremali nešto duže, zadnje dvije godine, kroz analize, razgovore sa stručnjacima i članovima, što je rezultiralo osnivanjem Hajdučke zajednice kojoj se priključio veliki broj stručnjaka. Čestitamo petorici nadzornika na izboru, želimo im uspješan mandat te da ostanu na okupu u iduće četiri godine jer je kontinuitet važan za stabilnost kluba – kazao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

U ime novog Nadzornog odbora skupštinarima se obratio Aljoša Pavelin. 

- Hvala momcima iz Našeg Hajduka koji su nas pronašli i spojili u Hajdučku zajednicu, koja je u ovih godinu dana pokazala da će biti dragocjeni resurs za klub. Hvala navijačima koji su nas birali i dioničarima koji su potvrdili njihov izbor. U ime svih obećavam da ćemo stručno i časno obavljati svoj posao te da ćemo svoje znanje i energiju uložiti u to da Hajduk ide naprijed i da bude još bolji. Želimo da naš rad bude neprimjetan jer će to značiti da Hajduk ide u dobrom smjeru...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rimad001 31.08.2022.

    da ču marljivo ućiti i raditi i biti dobar drug

  • zivojin bata miric 31.08.2022.

    Najsmjesnije mi je kad se hvale clanovima,a ne pitaju se koliko novaca klub uprihodi od tih clanova i koliko klub isplati kazni zbog tih clanova.sve mi se cini da dinamo ima vise zarade od ona 4 navijaca kako neki kazu nego od najvjernije navijacke skupine na svitu.al to je ljubav.

  • The River 31.08.2022.

    Nadzorni odbor gradskog groblja

Komentiraj...
Vidi sve komentare