To je to što me zanima!

Hajduk iščekuje Granta, a Cico Kranjčar čeka Hajduk

Na Poljudu još nisu odlučili o novom treneru, kandidati su Grant i Cico. Svoje sam im uvjete rekao, sve ovisi o njima, kaže Cico Kranjčar
Vidi originalni članak

Nisam odustao od Hajduka, još uvijek sam zainteresiran, izjavio je Zlatko Kranjčar, jedan od kandidata za poljudsku klupu.
Na pitanje kako vidi situaciju u splitskom klubu, bivši izbornik kratko je odgovorio:
- Situacija je prekrasna. Sve je super.
Cici Kranjčaru ne smeta što je u kombinacijama za klupu Hajduka bivši trener Chelseaja Avram Grant.
- Mislim da bi on mogao pomoći Hajduku. Pa navodno je velik trener - rekao je Cico.
Bivši izbornik misli da je Rosso spona koja će olakšati posao izraelskom treneru, ako potpiše za Hajduk, i ironično pojašnjava:
- Divan je dečko, sve je to divno. Samo, ako ga je on izabrao, mora preuzeti odgovornost. Neka samo stvaraju veliki Hajduk.
Kranjčar stariji i dalje u Zagrebu čeka rasplet, bez obzirana to što je od prvoga kandidata preko noći postao “prva pratilja”.
- Svoje sam uvjete rekao Hajdukovoj upravi i oni su ih prihvatili. Ja sam i dalje spreman preuzeti splitski klub. Ne smeta mi što pregovaraju s Grantom.
Iako je osvajao naslove s Dinamom i Zagrebom, uveo klub u Ligu prvaka, s reprezentacijom se plasirao na SP bez poraza, uveo Croatiju Sesvete u Prvu HNL, Cico ne misli da je to podcjenjivanje hrvatskih trenera:
- To ipak nije pitanje za mene...

CICO NE ŽELI SURADNJU S AVRAMOM GRANTOM
Iako pregovaraju s Grantom, u Hajduku nisu sigurni u kojoj bi ulozi bivši Chelseajev trener došao u Hajduk. Kao prvi trener ili stručni suradnik. U nekim kombinacijama Grant i Kranjčar zajedno bi vodili momčad, no bivšeg izbornika ta ideja baš i nije oduševila.
- Nisam za takve ideje i kombinacije - prokomentirao je Zlatko Kranjčar.
Više bismo trebali znati u roku dva tjedna. Grant je priznao da pregovara s Hajdukom i da će odlučiti u roku 14 dana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • john88 11.11.2008.

    nisam rekao da mora doći lampard, drogba....bit će novi igrači.....žalosno je da nemamo jaku ligu, a imamo dobru reprezentacju....bio bih sretan da barem jedan hrvatski klub igra u LP

  • boyfromkc 10.11.2008.

    ma da john jos če doč lampard i drogba i hajduk če lepršat na krilima daj se spustite na zemlju i realnost prihvatite

  • john88 10.11.2008.

    obavezno mora doći Grant, donijet će profit odnosno doći će rus Abramović na ljeto, odlucit ce za kupnju hajduka.... ipak je split sunčaniji, topliji nego u londonu, još je najvažnije vatreno navijanje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare