To je to što me zanima!

Hajduk izgubio od trećeligaša: Val iz Kaštel Starog slavio 1-0!

Nogometaši Hajduka gostovali su kod trećeligaša Vala iz Kaštela Starog povodom 100. rođendana kluba. Domaći su proslavili rođendan slavljem iz penala u nadoknadi
Vidi originalni članak

U prijateljskoj utakmici povodom proslave 100. rođendana trećeligaš Val iz Kaštel Starog pobijedio je Hajduka 1-0. Jedini gol postigli su domaći u sudačkoj nadoknadi vremena, s bijele točke precizan je bio Marko Čarija.

- Presretan smo zbog rođendana, gola i pobjede. Srce mi je tuklo 300 u minuti ali uspio sam se nekako smiriti i zabiti gol - kazao je nakon utakmice sretni strijelac Čarija.

Hajduk je zaigrao u kombiniranoj postavi, Krstičević je na teren poslao Vugdeliju, Obšivača, Milića, Jonjića, Oremuša, Ozobića, Lušticu, Stojanovića, Sušića, Bencuna i Tomaša, a u drugom dijelu ušli su Jozinović i Jurlina. Iako je Hajduk dominirao tijekom cijelog susreta, igrači trenera Krstičevića nisu uspijevali slomiti borbene domaćine. Najbliži golu bio je Ozobić, koji je dva puta pogodio okvir gola.

Pred sam kraj susreta, osvježeni brojnim zamjenama, igrači Vala su se osilili, krenuli na sve ili ništa i u nekoliko navrata opasno zaprijetili Vugdeliji. Na kraju im se trud isplatio, jedna lopta je u gužvi pogodila Lušticu u ruku, sudac Kosor je na oduševljenje domaćih igrača i prosvjede Splićana pokazao na kazneni udarac, koji je Čarija realizirao za povijesnu pobjedu nad ''starijim bratom''.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • netko iz 2 mase 06.09.2012.

    nezna čovik ko je jadniji ovi što igraju za hajduka il ovi što navijaju...mislim ipak ove ovce što navijaju jer su ovi drugi bar plaćeni za svoju neigru

  • mario22zg 05.09.2012.

    A neki od vas podcjenjuju maribor,ludogorec i ostale klubove koje Dinamo pobjeduje! Nadam se da će vas ovaj rezultat vratit u vašu stvarnost, a to je liga iz koje je klub koji vas je dobio.

  • pituguli 05.09.2012.

    odličan je hajduk,europski nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare