To je to što me zanima!

"Hajduk je favorit za 2. mjesto, a naši klinci su me oduševili..."

Jurčić je napravio presjek Dinamovih priprema i najavio što čeka "modre" u nastavku sezone. Prva četiri kola Dinamo igra s Osijekom Rijekom, Hajdukom i Slavenom...
Vidi originalni članak

Dinamo je odradio pripreme u Turskoj i Međugorju, a Krunoslav Jurčić dao je opširan intervju za službenu stranicu kluba. Kruno je napravio presjek priprema te najavio što čeka Dinamo u nastavku sezone.

- Zadovoljan sam pripremama. Ostvarili smo sve što smo zacrtali. Imamo mladu momčad i klinci su odlično reagirali. Atmosfera je sjajna i to je bitno jer se samo u dobroj atmosferi mogu raditi prave stvari - rekao je Kruno.

Dinamo u nastavku sezone očekuju teške utakmice. Osijek, Rijeka, Hajduk pa Slaven.

- Moramo tu riješiti prvenstvo. No neće nam biti lako. Nakon toga krećemo u pripreme za ljeto i Ligu prvaka. Što se tiče ljestvice, Hajduk je favorit za drugo mjesto. Ipak su "bili" u prednosti ispred Rijeke i Slavena.

Liga 10 sljedeće godine

Sigurno će podići kvalitetu. Bit će više jakih utakmica, ali ne smijemo dozvoliti da naš nogomet budu tri, četiri kluba. Bitno je kako se radi i u nižim ligama, smatra Kruno.

Treći put u Dinamu

Napredovao sam. Dodatno sam se definirao kao osoba i kao trener. Znam koliko mogu i znam kako radim. S igračima sam se rastao bez ijednog konflikta i problema.

Šimunić, Kelava, Leko i Sammir su gazde

Čim sam došao igračima sam rekao kako neki imaju veće ovlasti od drugih. To je tako u svakoj svlačionici u svijetu. Što se tiče lidera, to neki jednostavno imaju u sebi. Mislim da je logično da su lideri Joe Šimunić i Ivan Kelava. Oni će, uz Leku i Sammira, voditi Dinamo na terenu i u svlačionici, dodaje Kruno za gnkdinamo.hr.

Mladi igrači obećavaju

Jozo Šimunović, Tin Jedvaj, Josip Čalušić, Fran Brodić i Marko Kolar odlično su odradili pripreme. Kruno ih više ne pušta u mladu momčad.

- Nema šanse. Ne puštam ih. Htio bi da ostanu s nama i rade s prvom momčadi. Čalušića i Šimunovića sam znao otprije, Jedvaj me iznenadio, a odličnim se pokazao i Fran Brodić. Kolara sam zapamtio kad sam gledao juniorske utakmice jer je "ganjao" suparničke igrače po terenu. Igra moderan nogomet i na tome može graditi karijeru.

"Moramo biti oprezni s Halilovićem"

Alen Halilović je naš biser, ali moramo paziti. Ima tek 16 godina. Dat ćemo mu više prilika na proljeće, igrat će što je više moguće, ali pazit ćemo da ne "izgori". Neka mu primjer bude Mateo Kovačić koji je od talentiranog klinca došao do glavnog igrača Dinama i na kraju ostvario transfer u Inter, kaže Dinamov trener.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zaton123 08.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • matejmm 08.02.2013.

    Ajde kad ste svi tako pametni,recite mi koji bi trener po vama bio dobar za dinamo a da si ga dinamo može priuštiti???

  • čaki12 08.02.2013.

    Jurčiću konačno jedna pametna od tebe hajduk favorit za drugo mjesto na tablici

Komentiraj...
Vidi sve komentare