To je to što me zanima!

Hajduk doveo stopera od 4 mil. eura: Spreman sam za Vitoriju, znam da su navijači strastveni

Ja sam novi igrač Hajduka, Awaziem iz Boaviste, upravo sam potpisao ugovor. Tu sam da pomognem suigračima, Vitorija je jako opasan suparnik, rekao je novi stoper 'bilih' na predstavljanju
Vidi originalni članak

Došao sam spreman, spreman sam nastupiti na utakmici u četvrtak i pomoći momčadi, rekao je novi stoper 'bilih', Nigerijac Chidozie Awaziem (25) prije prvog treninga na Poljudu.

POLJUD ĆE BITI KRCAT Vitoriju će čekati pakao: Hajduk prodao više od 21 tisuće karata

Hajduk u četvrtak otvara ovogodišnju europsku sezonu, u goste im stiže Vitorija iz portugalskog Guimaraesa, a ogled je na klupskoj televiziji najavila prinova koja je na Poljud stigla na posudbu iz Boaviste. Reprezentativac Nigerije kojeg smo najavljivali prije dva tjedna na koncu je potpisao ugovor. 

- Ja sam novi igrač Hajduka, Awaziem iz Boaviste, upravo sam potpisao ugovor. Tu sam da pomognem suigračima, Vitoria je jako opasan suparnik. O Hajduku znam da su navijači vrlo strastveni i ja sam tu da postignemo naše ciljeve. 

U karijeri je Nigerijac nosio dresove portugalskog Porta, turskog Caykur Rizespora gdje je već igrao s Darijom Melnjakom i Alanyaspora, francuskog Nantesa te spomenute Boaviste. U dresu nigerijske reprezentacije odigrao je 28 utakmica i zabio jedan gol.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, očekuje se da će Poljud biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer je već do danas prodano preko 25.000 ulaznica. Sutra će biti poznato i ime potencijalnog suparnika Hajduka u fazi doigravanja za Konferencijsku ligu. Ako prođu Portugalce Hajduk će igrati protiv nekoga od suparnika u trećem pretkolu Neftči - Rapid Beč, Dunajska Streda - FCSB, Maccabi Tel Aviv - Aris te klub kojeg bi svakako voljeli izbjeći u ždrijebu – Villarreal.

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 403

  • pr1nce 02.08.2022.

    Posudba hahaNeka se vi rješavate svojih mladih. Evo vam primjeri Gvardiola, Šutala, Perića, Benkovića itd kako se stvaraju mladi stoperi. A o drugim pozicijama necemo danas.

  • domba77 02.08.2022.

    373 komentara na postu o jednom pojacanju Hajduka. Hajduče, najveći si ❤️💙

  • 1feet 01.08.2022.

    pratim portugalsku ligu.. i nazalost navijaca hajduka ovo pojacanje za dinamo.. decko je rupa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare