To je to što me zanima!

Stali uz trenera: Oreščanin je dobio novi ugovor u Hajduku

U Hajduku su očito zadovoljni rezultatima i načinom na koji Siniša Oreščanin vodi momčad, pa su mu ponudili produženje ugovora sve do 2022. godine, što je on i prihvatio
Vidi originalni članak

Hajduk je službeno potvrdio kako su produžili ugovor s trenerom prve momčadi Sinišom Oreščaninom i njegovim stožerom.

Tajming objave je poprilično znakovit. Naime, nakon poraza od Dinama, a uoči serije važnih utakmica za plasman u Europu, klub je jasno pokazao da čvrsto stoji iza trenera i načina na koji vodi momčad. Ugovor je potpisan do 2022. godine.

Siniša Oreščanin dvije je godine radio u Hajdukovoj Akademiji, u kojoj je postigao zapažene rezultate s B momčadi, što ga je na koncu i dovelo do angažmana u seniorima, koje je preuzeo krajem studenoga prošle godine od Zorana Vulića.

U dosadašnjem mandatu Oreščanin je vodio Hajduka na 13 utakmica i upisao osam pobjeda, dva remija i tri poraza. Pri tom je osvojio ukupno 72,2% mogućih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Miho22 05.04.2019.

    Orescanin mi se cak vise svidja nego kopic, hajduk stvarno odradi odlicne akcije no treba samo bit malo strozi prema ekipi kao i dalic, sad na ljeto prodati sve strance osim ona dva albanca ismajlija i tahiraja, moze proc i onaj jairo a i onaj hamza je dobar, a ostalie ne znalce poslat u tri piiii materine kao sto su ivanovski, lopez, formitshow i to sve po mogucnosti prodati za dobru cijenu i dovesti kvalitetne zamjene ili ti ga pojacanja i onda samo jos uvesti puno mladih igraca u igru i ne moze bolje

  • Sibila Smežuranić 05.04.2019.

    I Vule je bia produzio ugovor na dvi godine a ostalo znamo.

  • Dalmatinac92 05.04.2019.

    Bravo,vrhunski potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare