To je to što me zanima!

Hajduk je prošao izvanredno: 40.000 € kazne zbog Evertona

Everton je kao domaćin kažnjen sa svega 10 tisuća eura. Vjerojatno zbog toga što mu je ovo prvi put da se suočava s disciplinskim problemima, a Hajduku nisu išli na ruku ni brojni grijesi navijača iz prošlosti
Vidi originalni članak

Iako je Hajduku prijetila puno ozbiljnija kazna, na koncu je za gostovanje na Goodison Parku kažnjen od strane Uefe sa svega 40 tisuća eura. Uz novčanu kaznu od 40 tisuća eura, Hajduku je naloženo da u narednih 30 dana kontaktira Everton te da u dogovoru s njime plati štetu koju su na infrastrukturi stadiona (stolice, reklame...) počinili njegovi navijači tijekom utakmice.

Everton je kao domaćin kažnjen sa svega 10 tisuća eura. Vjerojatno zbog toga što mu je ovo prvi put da se suočava s disciplinskim problemima, a Hajduku nisu išli na ruku ni brojni grijesi navijača iz prošlosti.

Cijeli incident dogodio se nakon što su i jedni i drugi navijači gađali suprotnu tribinu novčićima, kamenjem i bocama, a tijekom sukoba dio navijača Hajduka ušao je u prostor ispred tribine.

Iako snimke pokazuju da su navijači Evertona također sišli s tribine i ušli u međuprostor, očito je Uefa procijenila da je većinski krivac za izgrede gostujuća navijačka skupina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pobotchnick Leeyoobo 22.09.2017.

    Žalim za onim davnim i ponosnim hajdukom. Šjor marin bi se na ovo žalija prija vengo bi torcida krenila u liverpula

  • hardcore1950 22.09.2017.

    Toorcaaa eeeee Tooorcaaaa oooo Tooorcaaa voooliii saaamooo Haaajduuuk Spaaalaaatoooo

  • darioo90 22.09.2017.

    cekaj malo...englezi IZAZVALI nerede usli u stadion i dobili 10 000 eura...?molin okasnjenje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare