To je to što me zanima!

Hajduk je rođendan proslavio pobjedom na Pašalićev pogon

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrač Chelseaja na posudbi u Hajduku potvrdio je zašto ga je otočki klub kupio. Zabio je gol, a onda je i asistirao za drugi za 2-1 slavlje nad Hrvatskim dragovoljcem
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio Hrvatski dragovoljac 2-1 u prvoj utakmici 22. kola HNL-a. Oko 7000 navijača na Poljudu na lijep je način proslavilo jučerašnji 103. rođendan kluba, a ponajviše zahvaljujući sjajnom Mariju Pašaliću

Novi igrač Chelseaja na posudbi u Hajduku samo je potvrdio zašto ga je veliki otočki klub kupio. Zabio je gol, a onda je i asistirao za drugi. S obzirom na to da je prošlog vikenda dvaput zatresao mrežu Splita, jasno je da je u velikoj formi.

Prvo poluvrijeme bilo je praktički za zaborav, a onda je pogodio Pašalić nakon samo 30-ak sekundi nastavka. Maglica je napravio veći dio posla i s nekih 17 metara krasno gurnuo loptu u kazneni prostor kroz sredinu gostujuće obrane. Mario je rutinski poslao loptu kraj nemoćnog golmana.

Prije drugog gola priliku je promašio Maglica, a onda je u 61. minuti nakon kornera kojeg je izveo Pašalić, praznu mrežu pogodio Milić. Golman Čović otišao je u prazno.

U nadoknadi se Mrčela upisao u strijelce nakon kornera.

- Hrvatski dragovoljac pokazao je da ima kvalitetu, ali mi nismo bili pravi. U svlačionici sam bio jako oštar jer ovo nije Hajduk kakav želim. Za razliku od utakmice sa Splitom kada teren nije bio dobar, za danas nema opravdanja. Bit će promjena u momčadi, neću uopće više gledati imena jer ovo nije ono što želim gledati - rekao je trener Igor Tudor i dodao:

- Neke stvari moram iskorijeniti, neki igrači gledaju samo sebe. Frajeri koji gledaju kako će sami zabiti, a nemaju respekta prema četiri rudara iza koji igraju samo fazu obrane, moraju shvatiti kako se nogomet ne igra u samo jednom pravcu. Igrali smo jučer na treningu podijeljeni u dvije momčadi, sve je pucalo da ne može jače, a danas, ni blizu. Za to nema opravdanja, ja to ne mogu pojmiti.

Treći put su ove sezone igrali 'bili' i HD, a i treći put je rezultat isti, 2-1 za Hajduk. I dalje su na 2. mjestu s dva boda manje od Dinama i šest više od Rijeke, ali uz dvije utakmice više.

Za vikend se igraju preostali susreti kola, a derbi na Maksimiru između Dinama i Splita.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • silaaaa 15.02.2014.

    steta sto je hajduk za ovakvog igraca dobio samo 2mil€ a dinamo za svog koji ne odigra 3utakmice hnl-a dobije 8milja

  • Nedeljko StipeStipan 15.02.2014.

    Hvale se sa protivnikom koji je zadnji na tablice!Vidjet cete kako ce ih Dinamo opet razmontirat!DINAMOOOOOOOOOO

  • damso_1 14.02.2014.

    pobjedili su zadnju ekipuu ligi kod kuce i to jedva i vec sanjaju naslov, vec su cudo od igraca i kluba, sanjaju ligu prvaka.... masta radi svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare