To je to što me zanima!

Hajduk je izgledao kao da ga vodi Gustav, a ne Gustafsson

Ako je Šveđaninu vrhunac taktike "kad vrag odnese šalu guram stopera Dimitrova na centarfora", onda nije ni trebao dolaziti u Splitu, "stručnjaka" s takvim rješenjima imamo i ovdje. Napretek!
Vidi originalni članak

Kakav dan! Spojen je pelješki most, braća Sinković osvojila su zlato, oba teniska para plasirala su se u finale a vaterpolisti u četvrtfinale olimpijskih igara, Šuker je napokon otišao u povijest... Navijači Hajduka čekali su još samo lagano odrađivanje posla u Kostanayu protiv Tobola, da bi njihova sreća bila potpuna, a dan za pamćenje. No kako to obično biva kad je Hajduk u pitanju, kad se od njih nešto očekuje, oni to u pravilu iznevjere i upropaste nam dobro raspoloženje. Ukratko, "useru", kako je to jednom zgodom slikovito opisao Goran Milović.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • badr hari 31.07.2021.

    u Švedskoj ni ne znaju za njega , a čovjek trenira Hajduk. Tko je taj?

  • pišam po hajdučiji 30.07.2021.

    Čuj to,opet trener kriv? Pa koliko ste trenera promijenili od kad ste zadnji put bili prvaci? 150? I svi oni su krivci i nemaju pojma a hajduk je dobar. Kako da ne,samo nastavite ovako i borba za ostanak u ligi je svake godine sve bliza

  • Sokol ga nije volio 29.07.2021.

    Ne vidim razlog zašto tako ružno o treneru a igrači bili totalna sprdačina.Nije penal pucao trener nego najbolji pojedinac Hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare