To je to što me zanima!

Hajduk jedini plaća kaznu, a da navijači nisu smjeli na stadion

Čovjek se pita gdje ovo vodi. Naši navijači su sjajni, stvaraju predivnu atmosferu, ali ja opet molim da se suzdrže od paljenja baklji i uvredljivih transparenata, kaže Brbić
Vidi originalni članak

Uoči konferencije za medije na kojoj je trener Igor Tudor govorio o sutrašnjem ogledu s gruzijskim Dila Gori, novinarima se nenajavljeno obratio predsjednik Hajduka Marin Brbić

- Došao sam s vama podijeliti jedan ne tako lijep dopis Uefe, u kojem nam je najavljena nova kazna. U dopisu je taksativno navedeno što su sve naši navijači napravili tijekom utakmice protiv Turnova u Skoplju.

U dopisu su navedene minute u kojima su navijači Hajduka istakli dva uvredljiva transparenta 'Hate Uefa' i 'Bryan Drew, fu.. you', te u kojima su upaljene baklje na uzvratnu utakmicu u Skoplju.

- Žigosani smo i označeni kao klub koji je višestruki recidivist i 22. kolovoza ćemo opet biti na tapeti, opet će se razgovarati o sankcijama prema Hajduku. Čovjek se pita gdje ovo sve vodi. Naši navijači su sjajni, stvaraju predivnu atmosferu, ali ja još jednom molim da se suzdrže od paljenja baklji i uvredljivih transparenata, jer u protivnom nećemo dugo trajati u Europi. Molim ih da se suzdrže barem sutra protiv Gruzijaca, da više ne plaćamo te nesretne kazne... Mi smo jedini klub koji će platiti kaznu zbog ponašanja navijača, a da navijači nisu imali pravo doći na stadion!? - zaključio je Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • jackass9 01.08.2013.

    Podobnost velikih, ali ne i ovdje! Nogomet, rukomet i hokej, sve na jednom mjestu. Upravljaš svime u klubu, odabireš sponzore, igrače zaposlenike. Imaš i tržište pa kupuj ak ti nekaj ne paše. Gradiš objekte, stadion, dodatke za stadion, trening kampove, razne odjele u klubu itd. Hrvati jedna od ponajboljih nacija tamo. Ima sve što ti srce želi :) Vlasnici igre neki slovaki tak da se ne može namjestit rezultat osim ako im ponudite odmor u svom apartmanu na Jadranu :D Ak se registrirate prek sljedećeg linka, profitiramo i vi i ja i cijela hrvatska akademska zajednica :) : powerplaymanager.com/r121512

  • Caffe-bar Gemini 01.08.2013.

    A da jednostavno uzmete dobrog odvjetnika, kao što je Dinamo napravio!? Ako navijači nisu smjeli biti na stadionu, za propust je kriv organizator.

  • user_301463 31.07.2013.

    Sutra priotehnike nece bit bar je Torcida tako rekla! Nadam se da sam u pravu jer to je samo na stetu Hajduka! Ako vole Hajduk nece palit bengalke jer Uefa samo ceka "kiksa" klubova sa balkana! A ne razumjen kako Hajduk moze dobit kaznu kad se igralo u gostima.Pa kako nepostenje to je strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare