To je to što me zanima!

Hajduk još nema transfer listu, svi se imaju prilike nametnuti

Posljednji rezultati Hajduka, kao što je poraz od Varaždina 3-0 označili su alarm za uzbunu. Neke se stvari trebaju okrenuti naglavačke, smatraju čelnici na Poljudu
Vidi originalni članak

Uoči popodnevnog treninga na Poljudu, čelnici Hajduka, predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar i predsjednik Josip Grbić razgovarali su s prvim ljudima struke u klubu, sportskim direktorom Ivicom Kalinićem i trenerom Goranom Vučevićem. Tema sastanka bili su posljednji rezultati Hajduka koji ne zadovoljavaju ambicije kluba i navijača, te izvješće trenera o putu u Rim gdje se sastao s trenerom Lazia Edoardom Rejom. Svi zajedno su zaključili kako Hajduk ne može prosipati bodove kao prošlog tjedna u Varaždinu, te kako već od utakmice s Karlovcem treba okrenuti stvari naglavačke. Vučević je dobio zadatak da do kraja sezone isprofilira momčad, a potvrđeno je i kako nema dogovora o transfer listi, te je poručeno igračima da se svi još uvijek mogu nametnuti.

U skladu s prethodnim dogovorima, obznanjeno je i kako je sportski direktor Ivica Kalinić produžio ugovor s Hajdukom na još jednu godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ne0 14.04.2011.

    Svi su igraci sila,pa se moraju izborit za fantasticnu 11-orku :)

  • dukat 14.04.2011.

    Skupi sve starije od 18 sa sobom i ajde zajedno s njima. Ti nisi dobio niti jednu prosječnu utakmicu u ne možeš trenirati NK Promaju, a kamo li Hajduka.

  • igorstimac 14.04.2011.

    Ko će njih kupiti???? Smeće! Triba ih sve poslat na karepovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare