To je to što me zanima!

Hajduk mora otkupiti Posavca, Hajrović kao nekad u Werderu

Čak dvije utakmice završile su bez golova, a nakon 21. kola Gorica i Hajduk bod su bliže mjestu kojem vodi u Europu nakon još jednog kiksa Lokomotive protiv posljednjeg Rudeša
Vidi originalni članak

Na domaćem terenu i Lokosi i Rudeš pa je i utakmica završila bez pobjednika (0-0), a Lokosi su izgubili vrijedna dva boda u utrci za Europu.

S remijima se nastavilo i u subotu kad su u Gorici domaćini remizirali s 'Divom iz predgrađa' (2-2), a na Rujevici su Rijeka i Hajduk odigrali bez golova. U posljednjim susretima ovog 21. kola Dinamo je u posljednjih 20 minuta slomio Slaven Belupo (3-0), dok je Osijek golom novog pojačanja Abazaja pobijedio Istru (1-0).

U suradnji s Facebook stranicom Romantika donosimo najbolje pojedince 21. kola HT Prve lige.

Josip Posavec - Fantastično je golman Hajduka branio u Jadranskom derbiju protiv Rijeke. Zatvorio je sve prilaze svom golu, a s efektnim paradama obranio je šuteve Acostyja i Puljića i mrežu očuvao netaknutom. Hajduk MORA otkupiti njegov ugovor od Palerma. Sve drugo bila bi pogreška.

Marijan Čabraja - U ovom dečku ima baruta i potencijala za nešto više od Gorice. Vidi se da je igrač prošao Dinamovu školu, brz je i pokretljiv i iskoristiv na obje bočne i krilne pozicije. Asistirao u remiju protiv Intera (2.2) Suku na glavu.

Denis Kolinger - Stasiti stoper je pokazao zavidnu brzinu protiv Rudeša. Nekoliko puta je pravovremenim uklizavanjima spasio opasne kontre, a Lokomotiva nije primila gol.

Dario Župarić - Stabilan na lopti, dobar u distribuciji i dugim loptama, a uspio se othrvati i neugodnom Jairu koji nije dobio puno prostora. Rijeka drugu utakmicu u nizu nije primila gol, izgleda obećavajuće.

Zoran Kvržić - Silom prilika krpa desni bok dok se ne oporave Pavelić i Tomečak. Primarno je krilni igrač, ali svoj posao na desnom beku odrađuje vrlo korektno, a opasan je prema naprijed. Protiv Hajduka je suigračima nakon ubačaja pripremio dvije mat-šanse koje nisu iskoristili.

Hamza Barry - Gambijac se podigao u zadnjih nekoliko utakmica i na ljeto bi mogao biti u izlogu. Imao je protiv Rijeke par vrhunskih prodora i opasnih udaraca, a dobru partiju ipak nije okrunio golom.

Lovro Majer - Na velika vrata se nakon ozljede vratio mladi 'modri' dragulj. Protiv Slaven Belupa je suigrače razigravao u maniri najvećih playmakera, asistirao je Hajroviću za gol i stigao pogoditi vratnicu. Partija gotovo za 10.

Kristijan Lovrić - Završila je kalvarija ovog dečka! Napokon je sa sebe skinuo stigmu najvećeg pehista HNL-a. Nakon što je u sezoni sedam puta pogađao okvir gola i slobodnjaka napokon je zabio protiv Intera.

Mislav Oršić - Ušao je s klupe i inače nemamo običaj stavljati igrače koji su odigrali manje od 60 minuta, ali bio bi grijeh ne staviti ga u najboljih 11. Svojim ulaskom ubrzao je igru Dinama, zabio je golčinu, asistirao je Musi i pripremio još par ozbiljnih prilika.

Izet Hajrović - Gladan je Hajro golova i utakmica. Pokazao je protiv Slaven Belupa (3-0) da je spreman za Viktoriju Plzen. Zabio je golčinu, imao niz prodora i opasnih prilika i trebao bi biti najveće Dinamovo oružje za europski uzvrat.

Mirko Marić - Igra kao Karim Benzema. Svojim kretnjama otvara prostor suigračima, a ima i lucidna proigravanja što je još jednom pokazao u slavlju protiv Istre 1961 (1-0). Asistirao je novopridošlom Kristalu Abazaju za sva tri boda. Na kontu već ima deset golova i šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • fafarikula021 19.02.2019.

    Hajduk će 100% pitati novinare 24 sata sto treba kupiti....

  • tonimarko031 19.02.2019.

    Kako hajduk i gorica mogu biti bod blize mjestu koje vodi u europu ako su lokomotiva, hajduk i gorica svi odigrali x ovo kolo

  • Dragan KataGomercic 19.02.2019.

    mi imamo super golmane

Komentiraj...
Vidi sve komentare