To je to što me zanima!

Hajduk na Gziru bez Posavca, Caktaša i kapetana Juranovića

Dojam je da će igračima Siniše Oreščanina veća prepreka biti loš travnjak i pogotovo velika sparina na koju nisu navikli u zadnja dva tjedna koja su proveli na pripremama u Sloveniji.
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka otputovali su večeras iz Zagreba prema Malti, gdje u utorak od 18:00 sati igraju prvu utakmicu 1. pretkola Europske lige protiv Gzire United, a trener Siniša Oreščanin odabrao je sljedećih 18 igrača koji će konkurirati za ovaj dvoboj:

Tomislav Duka, Borja López, Hamza Barry, Darko Nejašmić, Ádám Gyurcsó, Stefan Simić, Oleksandr Svatok, Dino Beširović, Ivan Delić, Jairo, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Ivan Dolček, Domagoj Bradarić, Ardian Ismajli, Marin Ljubić, Francesco Tahiraj i Bassel Jradi.

Oreščaninu nedostaju kapetan Josip Juranović, povratnik nakon ozljede prepona Mijo Caktaš te Josip Posavec koji je dobio produženi odmor nakon U-21 europskog prvenstva, što sugerira kako Hajdukov stožer i nije pretjerano zabrinut snagom svog prvog europskog protivnika. Dojam je da će im veća prepreka biti loš travnjak i pogotovo velika sparina na koju nisu navikli u zadnja dva tjedna koja su proveli u Sloveniji.

Ako ne bude nepredviđenih iznenađenja, Oreščanin bi protiv Gzire trebao sastav s Tomislavom Dukom na golu, desni bok trebao bi u nedostatku Juranovića zakrpati Stanko Jurić, uz koga će u obrani igrati Ismajli, Svatok i Bradarić. U veznom redu trebali bi nastupiti Jrady, Nejašmić i Barry, na krilima Gyurcso i Jairo te u špici napada Ivan Delić.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Prstupak 08.07.2019.

    Kada se nogometaši u Europi odmaraju ovi jazavci igraju pretkola pretkola Uefe,,,haha kakav klošarski klubić.

  • Prstupak 08.07.2019.

    Kakav klošarski klubić, početkom srpnja se loptaju sa klubovima najnižeg ranga. Točno tu i spadaju, ne mogu biti nositelji niti protiv doprvaka Albanije..toliko o veličini kluba.

  • 08.07.2019.

    Igrajte na Gziru 1 Hc 😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare