To je to što me zanima!

Hajduk 'na krilima' mladih igrača iz vlastitog pogona

Mladi nogometaši kucaju na vrata prve momčadi Hajduka, pokazali su veliku perspektivu, a najviše Mario Tičinović, Ivan Strinić, Mario Maloča, Pezo...
Vidi originalni članak

Hajduk je sa susjedom Splitom odigrao 1-1, ali u momčadi “bijelih” nije igrao nitko od prvih 11 protiv Birkirkare. Zato su igrali “neki novi klinci”, Pezo, Tičinović, Oremuš i još nekoliko juniora.
Ono što posebno veseli su dobre igre mladih igrača, u prvom redu Tičinovića, Strinića i već iskusnog Kalinića. Ako je suditi po njima, ali i još nekoliko onih koji dolaze, klub s Poljuda ima lijepu perspektivu. Evo momčadi Hajduka sastavljene gotovo isključivo od igrača iz vlastitog kadra:
Franić (21), Oremuš (20), Pandža (22), Maloča (20), Jozinović (18), Ljubičić (20), Pezo (21), Tičinović (17), Strinić (21), Kalinić( 20), Bušić (22). Kad njima pridodamo već standardne Gabrića (22) i Buljata (22), te ako uprava bude inzistirala na kvalitetnim pojačanjima, Hajduk bi 100. rođendan 2011. godine zaista mogao dočekati na krilima svoje mladosti.
Ali trebat će mnogo strpljenja, a ključno je hoće li novi predsjednik Peroš znati otrpiti i neke slabije rezultate kojih će sigurno biti, ili će poput svog prethodnika Grgića razbucati stručni stožer već nakon prvih poraza.

TUDOR KAO STOPER ILI ZADNJI VEZNI
Igor Tudor zaigrao je na utakmici sa Splitom prvi put nakon operacije. Vučević ga je postavio na poziciju zadnjeg veznog, a Tudor je bio i kreator jedinog Hajdukova gola:
- Tudora namjeravam koristiti na toj poziciji, ali i kao stopera - rekao je Vučević.

TIČINOVIĆ NIJE OZBILJNIJE OZLIJEĐEN

Mario Tičinović dobio je na utakmici sa Splitom udarac u glavu, nakon čega je morao napustiti teren. Nije ozbiljnije ozlijeđen i bit će u konkurenciji za 1. kolo prvenstva u nedjelju.

STIŽU DVA NAPADAČA NA PROBU
Ovih dana stići će dva napadača na probu. Prije mjesec dana Buljan i Vučević rekli su kako u Hajduk igrači neće dolaziti na probu, nego će se angažirati provjerena imena.

REFLEKTORI RADE I NAKON 28 GODINA
U 47. minuti utakmice između Splita i Hajduka na Stadionu u parku mladeži prvi put nakon 28 godina upalili su se reflektori! A riječ je o reflektorima s legendarnog Starog placa, koji su sedamdesetih godina osvjetljavali uspjehe zlatne generacije Tomislava Ivića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • man_u_francesco 20.07.2008.

    i hajjduka je konačno krenulo s mladim igračima! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare