To je to što me zanima!

Hajduk nakon penala pobijedio sedmu momčad u Rumunjskoj

Hajduk je ušao u finale Sultan Cupa na pripremama u Turskoj. Dobili su rumunjski Vaslui 8-7 nakon penala. Junak je bio golman Goran Blažević koji je obranio penal
Vidi originalni članak

Hajduk je odlično počeo u polufinalu Sultan Cupa u Turskoj protiv rumunjskog Vasluia. Mladi Caktaš uzdrmao je prečku već nakon 10 minuta utakmice. Nastavili su "bijeli" u istom ritmu pa je priliku imao i Drago Gabrić, no golman sedmoplasirane momčadi Rumunjske obranio mu je udarac. Balakov je igrao u formaciji 4-1-4-1. Na golu je bio Blažević, iza su igrali James, Andrić, Neretljak i Lima, u sredini Andrijašević, Gabrić, Ozobić, Anas Sharbini i Caktaš, a naprijed Ante Vukušić.

U drugom dijelu nešto drugačija slika. Rumunji su uspostavili igru, bili su nešto opasniji nego u prvom dijelu. Hajduk je imao sjajnu šansu preko Drage Gabrića koji je sam bio pred golmanom rumunjske momčadi, ali nije uspio zabiti.

Ostalo je 0-0 i odmah se pristupilo penalima. Do rezultata 8-7 za Hajduk svi su zabili. Onda je na red došao rumunjski igrač, a Blažević mu je obranio penal i odveo Hajduk u finale Sultan Cupa, a tamo će igrati protiv Lokomotiva iz Plovdiva koji je pobijedio Maribor 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • TAURUS777 04.02.2012.

    Da, komunistićki klub Dinamo koji je prekinuo utakmicu u crvenom Splitu da bi plakao za komunistom Titom i isplakao prave hajdučke suze koje lije i zadnjih sedam godina ;-))

  • TAURUS777 04.02.2012.

    Dinamo je popio golove od prave momčadi a neki od debrecinki (Debrecena) hahaha :-)

  • Messi100 03.02.2012.

    Napokon da neki ljudi vi ovdje i kažu a i mislim vidi se da će Hjaduk biti prvak Hrvatske..tj mogao bi biti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare